2777
2789
عنوان

منوی مهمونی، نظرتون لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 51 پست

عزیزدلم غذاهات عالی بودن فقط اون غذای چینی رو درست نکن و به جاش تو کاپ های کوچیک ژله درست کن یا نه دوتا ظرف بزرگ ژله درست کن،و کلا بنظر من غذایی رو بپز ک اصولا مزاج همه میگیره و میخورن برای همین گفتم اون چینی رو درست نکن ولی باز خواست و تصمیم خودته

اينكه ديگران چى در مورد من فكر میكنن،اصلا ربطى به من نداره🌸🍃🎈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عروس مهربونی ،بنظرم همینا کافیه ،چندمدل پر تنوع ولی کم درست کن ،ژله آماده هم (تزئین شده و جذابن)ا ...

مرسی از پیشنهادت چشم

پس بجای تارت میوه ژله اماده

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

بهتر نیست یه مدل غذا خیلی خوب درست کنید و خودتون رو خسته نکنید و بیشتر کنار هم باشید؟ مثلا جوجه کباب یا فسنجون بزارید و به جای خستگی از کنار هم بودن لذت ببرید؟ رفت و آمدها هم آسونتر میشه و فواید زیادی داره که الان نمی دونید

همع چیز خوبه 

فقط ی سوال ی توضیح میدی اینهارو چجوری وقت میگنی درست کنی،!؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

وای چه خبره خدایی، اینهمه غذا خورده میشه؟ اون چینی رو حذف کن به نظرم. ۲ یا نهایت ۳ مدل غذای درست حسابی درست کن. باقالی پلو با گوشت، پلو سفید و فسنجان، قورمه سبزی یا مرغ یا قیمه یکیش. پیش غذا سوپ یا کشک بادمجان بذار یا سالاد ماکارونی، پس غذا هم سالاد فصل. ژله و کارامل هم درست کن. همین. برای پذیرایی هم از بیرون شیرینی تر بگیر 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
عزیزدلم غذاهات عالی بودن فقط اون غذای چینی رو درست نکن و به جاش تو کاپ های کوچیک ژله درست کن یا نه د ...

اون خیلی میز خوشکل کنه لعنتی فقط برای رنگش چون رنگی رنگیه

بزار عکسشو داشتم میزارم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

ببخشیدبا این هنه تنوع غذایی مثلا چلو گوشت میزارید ب تعداد نفرات گوشت میزارید ؟ فسنجونم ب تعداد نفرات؟وبقیه غذاها؟ اخه اینجوری ک خیلی اضافه میاد 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️