2777
2789

دوستان لطفا اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید ممنونتون میشم 🤍❤

یا اگه عکس از رژیم خودتون بدید عالی میشه😍

دخترم 10 ماهشه

میخوام تا عید هرچقدر ک میشه لاغر کنم 

قبلا 21 کیلو با رژیم و ورزش تو 6 ماه کم کردم اما اونموقع دوران شیردهی تموم شده بود الان دیگه تحمل چاقی رو ندارم 

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤
۲۱ کیلو تو ۶ماه آفرین بهت الان چندی ؟ دیگه اون روش جواب نمیده بهت ؟ یا خودت تمایلی به ورزش نداری

چرا ورزش رو خیلی دوست دارم اتفاقا 

مثلا الان میام رژیم اونموقع رو بگیرم کلا شیرم خشک میشه تا مجبور میشم بیشتر بخورم و خب عذاب وجدان میگیرم بخاطر همون اعصابم خورد میشه میخوام یهو با برنامه پیش برم من هیچ اطلاعی از رژیم شیردهی ندارم و گیج میشم

اونموقع 103 بودم با رژیم شدم 82 

بعد باردار شدم و بعد زایمان شدم 96

الانم بعد 10 ماه شدم 100🤦‍♀️

قدمم 168

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم چ کردی؟ رژیم گرفتی؟ 

سلام 

نه والا 

البته 2 هفته ای کامل گرفتم خیلی خوب بود بدنم داشت با رژیم کنار میومد شلوارمم یکم برام گشاد شده بود اما شیرم خشک شد و دخترم هی گریه میکرد مجبور شدم بیخیالش بشم

اما الان دیگه دخترم یک سال و یک ماهشه و کامل هم غذا میخوره 

میخوام بعد از ماه رمضان دوباره سفت و سخت شروع کنم

واقعا دیگه تحمل چاقی رو ندارم اصلا 

شکمم شده اندازه شکم زن 9 ماهه😐🙁😕

سلام  نه والا  البته 2 هفته ای کامل گرفتم خیلی خوب بود بدنم داشت با رژیم کنار میومد شلوا ...

اشکال نداره عزیزم، مادرشدن همینه، منم بعدزایمانم شدم90کیلو،ناراحت کننده هست ولی ناراحت کننده تراونه که کاری نکنی برای کاهش. منم بچم هشت ماهشه ولی دوروزه شروع کردم،دعاکن بشه ادامه بدم وشیرش بدم،اخه چاقی خیلی بده، بازتوشیردهی هم بهتروزن میادپایین، بعدش مصیبته.بیاباهم رژیم بگیریم انشاالله تاسه ماه دیگه کم کنیم وبریم جلو

اشکال نداره عزیزم، مادرشدن همینه، منم بعدزایمانم شدم90کیلو،ناراحت کننده هست ولی ناراحت کننده تراونه ...

عزیزم ان شاالله ک موفق بشی و ب وزن ایده آلت برسی❤😍

باشه عزیزم شما ب رژیمت ادامه بده منم ان شاالله بعد از ماه رمضون شروع میکنم 

سلام عزیزم. رژیم قبل دوران بارداری اصلا به درد الان که به بچه شیر میدی نمی خوره و نباید بگیری چون روی شیردهیت تاثیر داره. باید یه رژیم شیردهی خوب بگیری. من از سایت سیرا رژیم شیردهی گرفتم و خیلی راضیم واقعا.