2777
2789

به رقبام به دشمنام خیلی وقتا حق میدم

تنها چیزی که هیچوقت تسلیمش نشدم اصل و اساس خلقت و فاز خداست که معلوم نیست چیه و تبعیض و ظلمش ناراحتم میکنه وگرنه مثل بقیه بابت خیلی چیزا پرخاشگر نیستم و پذیرفتم

مثلا اینکه چرا نباید انتخاب جنس مخالف باشم

خب حق دارند اگه خودم مرد بودم یکی مثل خودم رو انتخاب میکردم؟ طبق چیزی که طبیعت میخواد واقعا من ارزش بقا دارم؟ فکر نکنم

اونا هم تحت تاثیر هورمون ها و ذهنیتی هستند که خدا بهشون داده اینکه چه زنی براشون محرک قوی تری باشه انتخابی نیست خدا تعیین کرده پس من چیزی از کسی طلبکار نیستم و وقتی دختر خوشگلا انتخاب میشن نه مقصر دخترست که حسادت کنم نه پسره که طلبکار بشم چرا من نه فقط و فقط خدا مسببه و طرف حساب من اونه

دیوونه شدم آیا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بهت حق نمیدم

چرا فکر میکنی محرک نیستی ؟ اگه واقعا چهره جذابی نداری چرا خب بررسی نمی کنی با عمل زیبایی تغییر بدی؟ چه کشی گفته تلاش برای تغییر مثبت نکنی؟ ضمن اینکه صرف چهره تضمین خوشبختی و دوام رابطه نیس، اخلاق خاص و جذابم میتونه محرک باشه و دیگه اینکه آیا اون دختر خوشگلا که مد نظریه همه مزدا رو می پسندند؟ پس مردای زیادی هم رد میشن و سراغ معمولی تر ها میرن

به نظر من آدمای معمولی همیشه شانس بهتری برای موفقیت داشتن اغلب کیفیت زندگیشون بهتره تو انتخاب شدن و ..... کم دیدی زوج هایی که یکیش خیلی خوشگلتر بوده؟و کم دیدی خوشگلایی که تنها موندن

هیچ نتیجه ایم نداره ها یکم گریت میگیره از خودت متنفر میشی میری سراغ زندگی نکبت خودتت فقط داغونت میکن ...

من واقعا دچار وسواس شدم حتی هنوز همین حالا درگیرشم

از نامهربونی از ذهنی که بی رحم شده متنفرن کاش برگردم به زندگی با قلب مهربون

به نفر اصلی که تاپیک زده 🔴چرا این فکرا اومده سراغت ؟اصلا از کی؟

خیلی وقته

حتی همون موقع که فکر میکردم کنار نیومدم از نظر منطقی کنار اومده بودم چون دنیا همینه ذات و میل و انتخاب بقیه هم بر اساس غریزه ای هست که دست خودشون نبوده فقط خداست که تو ذهن من مقصره

خیلی وقته حتی همون موقع که فکر میکردم کنار نیومدم از نظر منطقی کنار اومده بودم چون دنیا همینه ذات و ...

عزیزم فک کردی پسر ها کی ان که ارزش تو رو مشخص کنن

مطمئن باش اون کسی که ارزشتو میاره پایین خودتی نه اونا