2777
2789

میخام نهار پیتزا درست کنم هر وقت درست میکنم اساسش به نون نمی چسبه؛موقع برش زدن یا خوردن از هم جدا میشه باید چیکار کنم؟یبارم درست کردم خشک شد چرا؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی نون پیتزا سس شیرین قرمز بزن بعد پنیر بریز یعد یک لایه نازک مواد بچین و پنیر بریز یک کم آب اسپره کن رو پنیر بزار تو فر

پنیر با کیفیت بخر کیلویی نمی‌چسبد

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

من اول سس کچاپ میزنم و پخش میکنم روی خمیر

بعد یه کوچولو پنیر پیتزا 

بعدش مواد میریزم 

حتما هم آخر کار آب اسپری کن یه مقدار

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

سس گوجه بزن کف نون. بعد پنیر خوب بریزززز. بعد مواد. بعد پنیر دوباره. 

دستت به کم نره تو پنیر ریختن. 😉پیتزا مزه اصلی اش پنیرشه.

نکته مهم تو چسبیدن مواد به نونت اینه که موادت آبدار نباشه. خوب تفت بده تا کامل موادت آبش خشک بشه. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

ببخشید خانوما من تاحالا ن پیتزا خوردم نه خریدم ولی پسرم تومدرسه یه تیکه پیش دوستش خورد و خیلی تعریفشو داد، میشه بگین اگه بخوام درست کنم هزینش چقد میشه)؟ و چه چیزایی لازم داره.. حتماباید فر باشه؟  چون فر یاتوستر ندارم.