2777
2789
عنوان

فسنجونم رو‌گازه و ابروم در خطر

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها فسنجون واسه ده نفر چندتا گردو میخاد؟

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

برا نامزدمه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️اینم خیلی ادا داره تو غذا

اولین باره درست می کنید؟ ذائقشون رو می دونید که ترش میخورن یا شیرین؟ اصلا فسنجون دوست دارن؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اخه صبح میرم سرکار  گفتم دیگه از سرکار برگشتم فقط گرمش کنم

فقط سیر نباید میزدی زیرش رو شعله پخش کن بزار کم کن ساعتت رو کوک کن تا ۳ ساعت ببین بعدش چقدر آبش بخارشده علامت بزن اونجوری با خیال راحت میتونی بفهمی چقدر زمان لازم داره 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
من برای غلیظ شدن سوپ و ابگوشت عصاره مرغ یا بره میریزم ولی توی فسنجون امتحان نکردم

منم تو همه خورشتام میزنم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

نکنه تو زن داداش منی به همچی سیر میزنه کی به قیمه سیر میزنه خدایی زن داداش من

منم یه دوست دارم همین طوری عجیب ترنش به عدس پلو و ماکارانی بود سیر میزد 

توجیهش هم این بود که ییر خیلی خاصیت داره😐

نکنه تو زن داداش منی به همچی سیر میزنه کی به قیمه سیر میزنه خدایی زن داداش من

مادرشوهرم تو ماکارونی هم میزنه اونم درسته