2777
2789
عنوان

فسنجونم رو‌گازه و ابروم در خطر

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 52 پست

در کل فسنجون غذایی به شدت ذائقه ای هست

بعضیا کلا دوست ندارن

بعضیا ترش دوست دارن

بعضیا ملس 

بعضیا شیرین

بعضیا با مرغ دوست دارن

بعضیا هم با گوشت چرخ کرده

استارتر جان استرس نگیریا😂 کلا میگم که دوستان هم بدونن برای غذای مهمونی انتخابش نکنن مگه این که از ذائقه ی مهمونشون اطلاع داشته باشن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

منم پس فردا مهمون دارم بعد کلی استرس بالاخره تصمیم گرفتم قورمه و دلمه کلم درست کنم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره روی فسنجون و خورش کرفس توی مهمونی نمیشه حساب باز کرد

خورشت کرفس خدایی کی درست کرد اولین نفر؟؟

چه ععل و انفعالاتی تو مغزش رخ داد که اینو ساخت آخه؟

همونو قورمه سبزی میپختی دیگه مومن 

یکی از غذاهاتو گوشت مرغ بزار

از مرغ اصلا خوشم نمیاد بعد مهمونام میدونم یه نوع غذا فقط میخورن مطمعنا مرغ رو نمیخورن چون تو این اواخر هر کی دعوت کرده بود مرغ گذاشته بودن

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

در کل فسنجون غذایی به شدت ذائقه ای هست بعضیا کلا دوست ندارن بعضیا ترش دوست دارن بعضیا ملس  ...

مگه این که کنار فسنجون یه غذای دیگه مثلا مرغم  بذارید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اگه دیدی قوام نداره یک قاشق ارد رو با کمی اب سرد مخلوط کن که غلظتش شبیه شیر بشه و بریز توی خورشتت و ...

مث زندایی من میدید هررررر خورشتی جانمیفته و غلظت نداره فرتی توش سیب زمینی مینداخت و خوشحال از کشف فوق العاده ش منتظر ادامه پخت میشد😂😂

اگه دیدی قوام نداره یک قاشق ارد رو با کمی اب سرد مخلوط کن که غلظتش شبیه شیر بشه و بریز توی خورشتت و ...

جزو تقلبات غذاییه🤪😂