2777
2789
عنوان

فسنجونم رو‌گازه و ابروم در خطر

791 بازدید | 52 پست

گفتم بزارم گردوها خوب بپزن از ساعت ۱۲ گذاشتم با رنده پیاز و سیر و ادویه بپزن تا صبح مرغشو بریزم توش ، یه اشتباهی کردم ک اب زیاد ریختم و نمیدونم چرا هرچقد رب انار میزیزم مزه ترشی نمیگیره😕 رب انارمم خونگی و خییلی ترشه چقد باید بریزم؟ چکار کنم خورشت لعابدارشه؟در قابلمه رو باز بزارم تا ابش بخار شه مزش نمیپره؟

رب انارو خب زود ریختی. باید صبح میریختی با مرغا. دیگه نریز که ترش نشه.

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

تا صبح وقت زياده و ابش تبخير ميشه. رب انار هم زياد نزن چون ابكيه ترش نشده هنوز ابش بره مزه ترش ميگيره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید آبش خشک شه رب انار علکی نریز آبش کم شه خورشتت قوام میاد ولی چرا از الان گذاشتی برا فردا ظهر دیگه نه

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

وا نه دیگه چرا مزه ش بپره آبش میپره دختر خوب 

درشو بردار شعلشو یخورده زیاد کن آبش کم بشه 

هم بزن که گردو ته نگیره 

رب انار دیگه نزن تا آبش کم بشه وگرنه از اون ور بوم میفته زیادی میشه 

بعدشم خاموش کن بگیر بخواب صبح بقیه مراحلو برو

خب اشتباهت این بوده اول مرغ رو نزاشتی. چون خود آبی که مرغ داره توش میپزه باعث غلظ شدن خورشتت میشه. 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤