2777
2789
عنوان

معلمم ☺️✨یه گفتگوی خاهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 109 پست
پسر من خیلی دوست داره با بچه ها ارتباط بگیره ولی طرد میشه و داره اعتماد بنفسشو از دست میده معلمشون م ...

سلام عزیزم بنده شاگردی دارم که از اول مهر تا به حال شاید چند روزی میشه که صحبت میکنه ،برای رفتن به سرویس بهداشتی عذر میخوام حتی اگر خودشو خیس میکرد صحبت نمیکرد اما خداروشکر با جلسات مشاوره و بازی های گروهی و...خیلی بهتر شده طوری که اگر مادرش دیر بیاد دنبالش بغل من میشینه تا مادرش بیاد اوایل اصلا از ارتباط چشمی هم خودداری میکرد

سلام عزیزم بنده شاگردی دارم که از اول مهر تا به حال شاید چند روزی میشه که صحبت میکنه ،برای رفتن به س ...

بازی گروهی کجا باید ببرم انجام بده البته پسر من از نظر صحبت با دیگران مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا بچه ها بهش جذب نمیشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همه معلمی مث شما داشتن مهربونی و درک چیز قشنگیه🥺💋خوشبحال دانش آموزانی که شما معلمشونین

ممنون مهربون جان ✨🙏🌷امیدوارم خدا بخاطر قلب قشنگ و بزرگت اینده ی درخشانی روبه روت قرار بده🌷🙏

سلام بچه من پیشه حروفم از مربی یاد نمی گیره بامنم همکاری نمی کنه چکار کنم کمی از حروف رو بلد بشه ،؟م ...

سلام عزیزم پیش دبستان برای همینه اصلا نگران نباشید به معلمشون بگید بازی های هدفمند بزارن و خودتون تو خونه با شعر و کلیپ و قصه اموزش بدین برای هر پیشرفت ذوق نشون بدین قطعا جواب میده حتی اگر بازدهی کمی بده بخاطرش میمونه برای پایه ی اول

متاسفانه اینکارو کردم و جواب نگرفتم البته یسری مسائل توی مدرسه نهادینه شده بود کلی کار گروهی انجام د ...

عزیزم ممکنه صبر و حوصله ی بیشتر بخواد قطعا شما تواناییشو دارید که خدا این لطف در حق شما کرده و شغل انبیارو دارید ناامید نشید

بازی گروهی کجا باید ببرم انجام بده البته پسر من از نظر صحبت با دیگران مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا بچ ...

بازی گروهی در مدارس یا کلاس های نقاشی ،اموزشی و...حتی پارک یا جمع فامیل میشه البته خودتون نظارت کنید عالی میشه 

واینکه نگران جذب شدن بچه ها نباشید از ابتدا اعتماد بنفسشو تقویت بدین ناخوداگاه بجز بچه ها بزرگترهاهم به سمتش جذب میشن 

بله عزیزم حتما 

درخواست دادم

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.