2777
2789
عنوان

معلمم ☺️✨یه گفتگوی خاهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 109 پست

مرسی عزیزم عالی بود🌹

خیلی به دردم خورد

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
سلام بچه من پیشه حروفم از مربی یاد نمی گیره بامنم همکاری نمی کنه چکار کنم کمی از حروف رو بلد بشه ،؟م ...

اذیتش نکن سنش هنوز راه نمیده بهش ...سال دیگ معلم اولی خودش کامل درسش میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر معلم خوبی من از همون بچگی عاشق ریاضیات و علوم بودم رشتمم الان ریاضیه کنکوریم میخوام مهندسی عمرا ...

عالیه روی استعدادت تمرکز کن،یک روز همونایی ک جلوتو میگرفتن و برای نمره فارسی طعنه میزدن ایستاده برات دست میزنن

عزیزم پایه اول و پیش در دوشیفت صبح تا ظهر و ظهر تا بعداظهرم تایم باقی ماندهتا۸معلم طراحی و نقاشی و ک ...

موفق باشی عزیزم ❤️

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
منم معلمم یه سوال باچه روشی بچهایی که مدام باهمدیگه دعوا دارن چه فیزیکی چه لفظیو همینطور توی کارای گ ...

زنده باشید همکارگرامی✨🌷بچه ها روح پاک و لطیفی دارن برای مثال میتونید در کارهای گروهی اونایی ک دعوا میکنن کنارهم قرار بدین و تحسینشون کنید که چقدر عالی کار یا بازی میکنن،بچه ها با لفظ و خوش بیانی خیلی راحت ساکت میشن از این مورد هم استفاده میکنم ،خوبی یا کمکی به هم کنن یاداوری میکنم صمیمیتشون زیاد بشه و....

اذیتش نکن سنش هنوز راه نمیده بهش ...سال دیگ معلم اولی خودش کامل درسش میده 

می خوام دولتی بذارم منطقه ماهم بچه هاش زیاد پی درس نیستن می خواستم یه ذره یاد بگیره تا لنگ نزنه معلم نمی دونم چطور باشه .ممنون چشم

خدایا شکرت

خدا از سر معلم بچه م نگذره که فقط تحقیرشون میکنه

بنده خودم هم همچین معلم هایی داشتم درک میکنم حستونو ،تا پایان سال تحصیلی بیشتر از لحاظ عاطفی و درسی مراقب دلبندتون باشید که آسیب نبینه و اگه معلمشون منطقی نیست بجای بحث کردن با مهربونی و زبون خوش ایشونو وادار به رفتار ملایم کنید

عزیزم من باپسرم ریاضی کارمیکنم همشویادمیگیره اما دوسه روزدیگه هیچی یادش نیست این عادیه ؟همش غصه میخو ...

عزیزم طبیعیه 

بهترین روش برای یادگیری ریاضی این هست که همون روز ک درس داده شده اون درس کار بشه و روزانه تایم مختصری یاداپری و تمرین بشه چون ریاضیه درسیه که به تکرار و تمرین نیاز داره اگه فراموش میکنه اصلا نترسید همین روش امتحان کنید واگه بازهم به مشکل خوردین به بنده پیام بندین حتما کمکتون میکنم

زنده باشید همکارگرامی✨🌷بچه ها روح پاک و لطیفی دارن برای مثال میتونید در کارهای گروهی اونایی ک دعوا ...

متاسفانه اینکارو کردم و جواب نگرفتم البته یسری مسائل توی مدرسه نهادینه شده بود کلی کار گروهی انجام دادیم خودم نظرم روی جدیت توی کار و زمان بیشتری رو گذاشتنه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
سلام خانم معلم. پیشنهادتون برای مسئول و وقت شناس شدن کودک کلاس اولی چیه؟ اینکه نخوام دائم بهش تذکر ب ...

سلام و عرض خسته نباشید به شما مادرفداکار و دلسوز🌷✨عزیزم شما توجه داشته باشید که سال اولشونه و طبیعیه باید کم کم ازشون بخواید و تشویقش کنید و حتما قانون داشته باشید اگه دلبندتون به حرف کسی خیلی گوش میده ازش بخایید با بازی ودرقالب قصه شعر و..این نکات بهش یاد بده بنده شاگردای خودم متاسفانه بعضیاشون تو خونه خیلی بازیگوشن اما خوشبختانه چون به حرفم گوش میدن از روی علاقه ،تکالیف سر ساعت انجام میدن و خوابشون منظمه ،به معلمشون بگید باهاشون بازی کنه و دوستانه اموزش بده

خدا قوت عزبزم دعا میکنم معلم ابتدایی پسرم یکی باشه مثل خودت چندتا معلم تاپیک زدن همینجا که من غصه ...

انشالله عزیزم ،نگران نباشید 

محیط خونه رو برای دلبندتون شاد و ارامشبخش کنید که اگر خدایی نکرده معلمشون اونی نبود ک میخواید نوگلتون احساس بدی نداشته باشه و تو خونه جبران بشه

من این عکس رو تو یک پیج دیدم 

بنظرم جالب اومد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عزیزم باید ترمای اول باشی کارورزی یک رو داری میگذرونی?

عزیزم بنده ترم سوم دارم به اتمام میرسونم ،کارورزیمو گذروندم در مدارس غیرانتفاعی به عنوان معلم ابتدایی و در موسسه ی اموزشی به عنوان معلم نقاشی و طراحی و معلم تقویتی پایه اول تا نهم استخدام شدم 

کلاس سوممو حالت جهشی خوندم دوساله که دیپلم گرفتم✨🌷