2777
2789
عنوان

معلمم ☺️✨یه گفتگوی خاهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 109 پست
پس فعلا دانشجویی معلم نیستی

عزیزم معلمم پایه اول و پیش در دوشیفت صبح تا ظهر و ظهر تا بعدازظهرم تایم باقی مانده تا۸معلم طراحی و نقاشی و کلاس تقویتی پایه اول تا نهم هستم✨🌷دوره ی کارورزیمو گذروندم استخدام شدم 

کلاس سومم جهشی خوندم دوساله دیپلم گرفتم و الان دانشجوام و ترم سومم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارورزی از ترم ۴ ینی ۲۰ سالگی شروع میشع

عزیزم پایه اول و پیش در دوشیفت صبح تا ظهر و ظهر تا بعداظهرم تایم باقی ماندهتا۸معلم طراحی و نقاشی و کلاس تقویتی پایه اول تا نهم هستم✨🌷

کلاس سومم جهشی خوندم و الان ترم سومم دوسال پیش دیپلم گرفتم ،دوره ی کارورزیم از دانشگاه نامه بردم مدرسه و چندماه پیش تمومش کردم همونجا مشغول به کار شدم

عزیزم بنده ترم سوم دارم به اتمام میرسونم ،کارورزیمو گذروندم در مدارس غیرانتفاعی به عنوان معلم ابتدای ...

موفق باشی عزیزم البته کارورزی رو که از ترم چهار تا هشت میگذرونن دوسال اولتون درسای تئوری بوده هرچند تجربه کاری خودش همون بار عملی رو در بر داره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اخه میگه نوزده سال ....من که دانشجو فرهنگیان بودم ۲۲ سالگی اومدم مدرسه اون ۴ سال هم در دانشگا کارورز ...

عزیزم پایه اول و پیش در دوشیفت صبح تا ظهر و ظهر تا بعداظهرم تایم باقی ماندهتا۸معلم طراحی و نقاشی و کلاس تقویتی پایه اول تا نهم هستم✨🌷

کلاس سومم جهشی خوندم و الان ترم سومم دوسال پیش دیپلم گرفتم ،دوره ی کارورزیم از دانشگاه نامه بردم مدرسه و چندماه پیش تمومش کردم همونجا مشغول به کار شدم

معلمی که بچه ها رو به رقص تشویق می‌کنه!! که مربی رقص بشن!!! این کارتون نامناسبه شما معلم هستین .کار ...

عزیزم من همه رو به رقص تشویق نمیکنم ایشون فقط علاقه دارن از تایم اضافه خودم میزنم میبرمشون پارک بانوان ساعتی شاد باشن و بخندن و برقصن ✨☺️🌷در باشگاه های زنانه مربی رقص زیاده که مجوز هم دارن قانونی و رسمی🙏✨

معمولا سنا یکم متفاوت میشه بستگی به ماه تولدشونم داره شاید اخرای 19 باشن وگرنه قبلش که تئوری و تدریس ...

😐😐😶😶😶

عزیزم ایشون بد متوجه شدن من از تایم اضافی خودم میزنم حتی بچه هارو میبرم پارک بانوان ساعتی شاد باشن و بخندن و برقصن و اینکه مربی رقص شدن در باشگاه های زنانه بسیار رایجه و قانونیه مجوز هم دارند

فعلا معلم نشدن ایشون اصلا نداریم معلم ۱۹ سال  بعد در کلاس اموزش رقص باشه سریع میکشوننش گزینش ا ...

واینکه بنده از تایم اضافی خودم بچه هارو میبرم پارک بانوان ساعتی شاد باشن برقصن و بخندن ومربی رقص شدن درباشگاه های زنانه با مجوز و قانونی هست

خارج از کشور تو این رشته مدرسه دارن..

واینکه بنده از تایم اضافی خودم بچه هارو میبرم پارک بانوان ساعتی شاد باشن برقصن و بخندن ومربی رقص شدن درباشگاه های زنانه با مجوز و قانونی هست

معلم هستن 

ن عزیزم  اقدامم دوقلوه هم ندارم 😔😓

منم همینطوررخدا کمک دوتامون کنه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"