2777
2789
عنوان

دوست دارم همشونو بسوزونم 🙂🚶

206 بازدید | 12 پست

همه زن ستیزا 

مغز کپکیای نجس چندش اشغااااااال 

همه اینایی که چشمای هیزشون هیچی نمی‌بینه 

گوشاشون هیچی نمیشنوه به جز حرکات دخترا 

زیر ذره بین گرفتن دخترا 🙂 

همه این غده های سرطانی که مثل زامبی میوفتن به جون دخترا و تا نکشنشون دست برنمیدارن 🙂

همه افراطیا و جاهلای مردسالار 

همه نجسایی که به اسم پدر مادر زندگی بچهاشون زهرمار کردن 

همه اونایی که ناموس ناموس از زبونشون نمیوفته (: 

همه اونایی که واسه پسر روشنفکر عالمن ولی به دختر که می‌رسن میشن شمر زمانه 🙂 

همه اینایی که به جای خدا حکم میدن و جنس مونثو برده میبینن 

دوست دارم تک تکشونو اول تیکه تیکه کنم بعد بریزم تو اشغالدونی

یه تانکر نفت و گازوییل خالی کنم رو‌شون و همشونو مثل اشغال بسوزونم و نسل کثافتشونو منقرض کنم 🙂💔 

فقط اینجوریه که آروم میشم 🙂 

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیازی به سوزوندنشون نیست

فقط باید مغزشون رو چرخ کرد 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

امروز انقد غمباد گرفتم واسه همچین چیزا هعی خدا

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

ولی من میخام اول فضولای پست فترت اطرافمو بسوزونم بعد مرحله های بعد😐🤌🏻

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
نیازی به سوزوندنشون نیست فقط باید مغزشون رو چرخ کرد 

مگه اینا مغزم دارن ؟ 🙂 

هیچی ندارن جز توهم و جاهلیت 

مگه اینا مغزم دارن ؟ 🙂  هیچی ندارن جز توهم و جاهلیت

آره دارن

منتهی اینقد استفاده نکردن آکبندو نو مونده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

امروز انقد غمباد گرفتم واسه همچین چیزا هعی خدا

منی که فردا امتحان نهایی دارم ولی باید دغدغم این باشه (: 

و دخترای زیادی مثل من هم (: 

دیگه هیچی نمیخوام از ای زندگی 🙂 

دوست دارم یا خودمو خلاص کنم یا اونارو (:

منی که فردا امتحان نهایی دارم ولی باید دغدغم این باشه (:  و دخترای زیادی مثل من هم (:  د ...

منم فردا امتحان ترم دارم😭😭😭انقد مامان بابام اذیتم کردن انقد گریه کردم نمیتونم بخونم😭😭😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
منم فردا امتحان ترم دارم😭😭😭انقد مامان بابام اذیتم کردن انقد گریه کردم نمیتونم بخونم😭😭😭

(:🙂💔🖤