2777
2789
عنوان

دوست دارم همشونو بسوزونم 🙂🚶

205 بازدید | 12 پست

همه زن ستیزا 

مغز کپکیای نجس چندش اشغااااااال 

همه اینایی که چشمای هیزشون هیچی نمی‌بینه 

گوشاشون هیچی نمیشنوه به جز حرکات دخترا 

زیر ذره بین گرفتن دخترا 🙂 

همه این غده های سرطانی که مثل زامبی میوفتن به جون دخترا و تا نکشنشون دست برنمیدارن 🙂

همه افراطیا و جاهلای مردسالار 

همه نجسایی که به اسم پدر مادر زندگی بچهاشون زهرمار کردن 

همه اونایی که ناموس ناموس از زبونشون نمیوفته (: 

همه اونایی که واسه پسر روشنفکر عالمن ولی به دختر که می‌رسن میشن شمر زمانه 🙂 

همه اینایی که به جای خدا حکم میدن و جنس مونثو برده میبینن 

دوست دارم تک تکشونو اول تیکه تیکه کنم بعد بریزم تو اشغالدونی

یه تانکر نفت و گازوییل خالی کنم رو‌شون و همشونو مثل اشغال بسوزونم و نسل کثافتشونو منقرض کنم 🙂💔 

فقط اینجوریه که آروم میشم 🙂 

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیازی به سوزوندنشون نیست

فقط باید مغزشون رو چرخ کرد 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

امروز انقد غمباد گرفتم واسه همچین چیزا هعی خدا

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

ولی من میخام اول فضولای پست فترت اطرافمو بسوزونم بعد مرحله های بعد😐🤌🏻

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
نیازی به سوزوندنشون نیست فقط باید مغزشون رو چرخ کرد 

مگه اینا مغزم دارن ؟ 🙂 

هیچی ندارن جز توهم و جاهلیت 

مگه اینا مغزم دارن ؟ 🙂  هیچی ندارن جز توهم و جاهلیت

آره دارن

منتهی اینقد استفاده نکردن آکبندو نو مونده

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

امروز انقد غمباد گرفتم واسه همچین چیزا هعی خدا

منی که فردا امتحان نهایی دارم ولی باید دغدغم این باشه (: 

و دخترای زیادی مثل من هم (: 

دیگه هیچی نمیخوام از ای زندگی 🙂 

دوست دارم یا خودمو خلاص کنم یا اونارو (:

منی که فردا امتحان نهایی دارم ولی باید دغدغم این باشه (:  و دخترای زیادی مثل من هم (:  د ...

منم فردا امتحان ترم دارم😭😭😭انقد مامان بابام اذیتم کردن انقد گریه کردم نمیتونم بخونم😭😭😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
منم فردا امتحان ترم دارم😭😭😭انقد مامان بابام اذیتم کردن انقد گریه کردم نمیتونم بخونم😭😭😭

(:🙂💔🖤