2777
2789

دامپزشکی ببر مواظبش باش تورو خدا  

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال تاپیکت بودم اتفاقا

اصلا تکون ندید عضو شکسته رو،نذارید راه بره برای آب و غذا خودتون براش ببرید،بذاریدش یه جای نرم که پشتش راحت باشه و خودشو تکون نده

برای تکون نخوردن پاش میتونید بذارید رو یه بالش یا پارچه تا شده مثلا

اگه تورم داره یخ بذارید حداقل پونزده دقیقه تا جایی که بتونه تحمل کنه بمونه

خونریزی هم داره اگه اول تمیز کنید رو پوستو بعدش با یه باند تمیز با دست تمیز ببندید

اصلا هم به شهرداری یا آتش نشانی زنگ نزنید ... خودتون ببریدش دامپزشک لطفاااا❤️

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو

پاش شکسته، یعنی استخوان پاش از گوشت زده بیرون؟

یا ظاهر پاها سالمه و یه پاشو بالا نگه داشته و میلنگه؟

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
دنبال تاپیکت بودم اتفاقا اصلا تکون ندید عضو شکسته رو،نذارید راه بره برای آب و غذا خودتون براش ببرید ...

اینجور که ایشون نوشت بیان ببرنش، بعید میدونم خودش دامپزشکی ببره

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
دنبال تاپیکت بودم اتفاقا اصلا تکون ندید عضو شکسته رو،نذارید راه بره برای آب و غذا خودتون براش ببرید ...

اسی جان,ایشون کامل و جامع توضیح دادن

اسی جان، به شهرداری و جاهای دولتی زنگ بزنی، میبرن میکشنش ها