2777
2789
عنوان

مهریه یا شرایط ضمن عقد؟!

1230 بازدید | 25 پست

تمام جملاتی که در ادامه می نویسم نظرات شخصی خودم هست. دوست دارم نظرات شما رو هم بخونم.

به نظر من احترام اصل و اساس عشق و رابطه است. کسی میتونه ادعا کنه دوستت داره که بهت احترام بذاره . از جمله اینکه به برابری و حقوق زن احترام بذاره.

من یه زن شاغل هستم، اگه جدا بشم خودم از پس خودم برمیام. مهمتر از مهریه و حقوق اقتصادی برای من حقوق انسانی هست. من میگم اگه مردی حاضر به این نیست که شرایط ضمن عقد رو بپذیره به برابری زن و مرد اعتقادی نداره و وقتی حقوق طبیعی زن رو بهش نمیده یعنی خودش رو قیم و ولی زن میدونه و یه جورایی صاحب اختیار زن.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بنابراین من وقتی ازدواج کردم این شرایط ضمن عقد رو گذاشتم و الان به شدت راضی هستم :

وکالت طلاق 

حق تحصیل و اشتغال

وکالت خروج از کشور

حضانت بچه ها رو یه کارشناس باید طبق مصلحت کودک تعیین کنه که با کی باشه.

تنصیف اموال ( یعنی موقع جدایی هر چی داریم نصف نصف بشه)

وقتی همسرم با کمال میل و بدون چون و چرا این شروط رو پذیرفت مطمئن شدم که دارم با مردی زیر یه سقف میرم که برام احترام قائله. و دارم وارد یه زندگی برابر میشم. فکر میکنم وقتش رسیده باشه که زنای ایرانی برای حقوقشون احترام بیشتری قائل باشن. امیدوارم البته یه روزی همه این حقوق انسانی و طبیعی و اولیه رو قانون بهمون بده و نیازی نباشه به عنوان شرایط ضمن عقد ذکرش کنیم.

خب نظر بقیه دوستان چیه؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم شرایط شما رو دارم و اینکه مردی حق و حقوق قانونی من رو قبول داشته باشه برام خیلی مهم هست. زمان خواستگاری هم خوشبختانه با مقاومت روبرو نشدم چون از قبل مطرح شده بود و روحیات و خواسته های منو می دونستن. 

توایران ۵۰درصد تحت تاثیر عرفن وچیزایی که شما خواستیم زیاد شما حاضری چی بهش بدی؟؟اون چی چه ضمانتی دار ...

اتفاقا من معتقدم این اصلا زیاد نیست. اینا حقوق ابتدایی و اولیه یک زنه!

همونقدر که من باید مادر و همسر خوبی باشم همسرم هم باید پدر و همسر خوبی باشه! درست به یک اندازه! 

ما دو تا انسان بالغ بودیم که قبل از ازدواج یه پروسه آشنایی گذروندیم و بر اساس اون آشنایی فکر کردیم که به درد هم می خوریم و با هم ازدواج کردیم! یعنی تصمیم خودش بوده بر اساس شناخت!

من هم به مهریه اعتقادی ندارم. مهریه ام ۵ سکه است همراه با حقوق مختلف از جمله حق طلاق و حضانت برابر و...و همینطور نصف خونه ای که بعدا با همسرم خریدم (شاغل هستم)، به‌ نام من هست‌. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

تنصیف اموال فقط مخصوص اموال و دارایی مشترکه؟ یا مثلا اگر یکی از طرفین از قبل از ازدواج ملک و مالی داشته باشند یا بعد از ازدواج از درآمد خودشون به اسم خودشون چیزی خریده باشند هم نصف میشه🤔 یا مثلا اگر یکی درآمد بیشتری داشته باشه خب سهم بیشتری باید داشته باشه نه نصف.کلا ممنون میشم برام مسئله تنصیف اموال رو توضیح بدید اطلاع زیادی ندارم

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

اتفاقا من معتقدم این اصلا زیاد نیست. اینا حقوق ابتدایی و اولیه یک زنه! همونقدر که من باید مادر و هم ...

خب شماام براساس آشنایی بوده که ازدواج کردی دیگه!!!باچیزایی که گفتین موافقم اما خودخواه نیستم وقضیه ازهمه جوانب میبینم نه فقط به نفع خودم برابری حقوق هردو خیلی مهمه 

کار خیلی خوبی کردین مهریه فقط اسما برای زنه برای گرفتنش باید کفش آهنین پا کرد 

این حرف رو خیلی قبول دارم! 

ولی درمقابل نبود این حقوق خیلی به خانما لطمه زده!

پسر یکی از فامیل های ما رو بعد از فوت شوهرش پدربزرگه از دوستم گرفت ! چون قانون پشتش بود و پدربزرگ نسبت به مادر اولیوت داشت برای سرپرستی بچه! 

یکی تو همین سایت هست که شوهرش هر روز با یه خانمه و کلی ازدواج موقت داشته ولی اینو طلاق نمیده و داره زجرش میده

ممنوع الخروجی ورزشکارای زن که به زندگی حرفه ایشون آسیب زد یاد همه مون هست

حالا گیزم ماهی یه سکه هم بدن به این خانما؟ که چی؟

خب شماام براساس آشنایی بوده که ازدواج کردی دیگه!!!باچیزایی که گفتین موافقم اما خودخواه نیستم وقضیه ا ...

عزیزم چرا فکر میکنی این شرایط یکطرفه به نفع زنه؟ این شرایط که کاملا برابره

همونطوری که مرد حق تحصیل  و اشتغال داره منم داشته باشم

همونطوری که اون میتونه بدون اجازه من بره خارج از کشور منم بتونم

نه اون صاحب بچه است نه من، بلکه بچه میره با کسی زندگی میکنه که به صلاحش باشه

اموال هم که هر دومون داریم کار میکنیم و باید بینمون نصف بشه

همونجوری که مرد اگه از زندگی ناراضی باشه میتونه اون زندگی مشترک رو تموم بکنه زن هم باید این اختیار رو داشته باشه!

همه چی برابره که. کجاش به نفع منه؟

تنصیف اموال فقط مخصوص اموال و دارایی مشترکه؟ یا مثلا اگر یکی از طرفین از قبل از ازدواج ملک و مالی دا ...

بستگی داره چجوری اون بند رو بنویسی

ما نوشتیم تمام اموال و دارایی های منقول و غیر منقول که بعد از عقد دائم به دست آورده اند. مثلا همسرم که قبل ازدواج خونه داشته مال خودشه. یا من که قبل ازدواج ماشین داشتم مال خودمه. جهیزیه رو هم استثنا کردیم. جهیزیه هم مال منه. یعنی چیزایی که خودم خریدم از پول خودم. 

ولی تو میتونی بنویسی همه اموال، چه قبل عقد چه بعدش!

چون طبق قانون ایران ما داریم به زن ب عنوان یه کالا نگاه میکنیم!ک برای خریدش باید ثمن‌ پرداخت بشه!!!حالا ممکنه خیلی ها توجیح کنن اما خب تو اصل قضیه تفاوتی ایجاد نمیکنه 

نه عزیز جد پدری نمیتونه حضانت رو به هیچ وجه بگیره لابد جریان دوستتون مورد دیگه ای داشته.

حرف منم همینه ای خواهر کجای کاری ماهی ی سکه ک خیلی عالیه همکار همسر من براش هر۱۸ماه ی دونه سکه نوشتن با این ک مرد کارمنده و حقوق خوبی هم داره😕

عزیزم چرا فکر میکنی این شرایط یکطرفه به نفع زنه؟ این شرایط که کاملا برابره همونطوری که مرد حق تحصیل ...

بله درست میگین

منتها من فقط درمورد چیزای مشترک حق تصنیف قائلم نباید بگیم بچه فقط واسه یکی بمونه.مال واموالم هرکی زحمت خودش به نام خودش.

واینکه با نداشتن مهریه مخالفم حتی ۱۴ سکه هم به نظر من خوبه

من هم به مهریه اعتقادی ندارم. مهریه ام ۵ سکه است همراه با حقوق مختلف از جمله حق طلاق و حضانت برابر و ...

زندگی برابر و قشنگی دارید. ایشالا این قشنگی صد سال ادامه دار باشه!