2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه همو دوس داشته باشن و بخوان ازدواج کنن چی

اینجوریه که نباید علنیش کنن و بعد از تموم شدن درس دانشجو امکانش هست 

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک
اگه مجردباشه چون اكثرامتأهلن ميگن مجرديم وواقعا بخوادت خوبه ولى بغيراون فقط شمايى كه اذيت ميشى

مجرد هستن و خودشون هم بهم ابراز علاقه کردن قبلش اصن حسی بهشون نداشتم جز به عنوان یه استاد

مجرد هستن و خودشون هم بهم ابراز علاقه کردن قبلش اصن حسی بهشون نداشتم جز به عنوان یه استاد

اينطور باشه خوبه امامديريت كن زيادباهاش حرف نزن بگو اگه قصدش جديه بيان خواستگارى تابيشتراشنابشيد

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
ن جالب نیست  چون اعلب اساتید هر ترم دلباخته دانشجویان میشن..و این انگار ی رسمه جدی نگیرید

امید وارم اینطور نباشه سال های زیادیه دانشگاهمون تدریس میکنن جز خوب و محترم بودن نشده بگن در موردشون.تا این سن و سال هم ک مجرد موندن

ایشون گویا قلبشون اتوبانی بوده برا خودش

نه اتفاقا دوستانی ک خبرنداشتن ایشون ازمن خاستگاری کرده همیشه درپی مخ زنی بودن اما ایشون به کسی رو نمی‌داد من خودم هم متعجبم چیشد ازمن خوشش اومد اما خب اخرش بااون خانم عقد کردن ....یه چیز جالب هم اینکه حتی حاضر بود یه کارخونه ک داشت رو ب نام من بزنه اما راستش مادیات برام اولویت نبود الانم پشیمون نیستم.همسرم رو خیلی خیلی دوست دارم.شما هم ببین اولویت برات چیه...مثلا حست سنتون اختلاف فرهنگی و طبقاتی شغل قیافه یا چی 

من بعدا به یکی دوتا از دوستام گفتم اونقدررررر فحش بارم کردن ک چرا قبول نکردی خاک تو سرت و اینها

نه اتفاقا دوستانی ک خبرنداشتن ایشون ازمن خاستگاری کرده همیشه درپی مخ زنی بودن اما ایشون به کسی رو نم ...

بله فکرام رو میکنم عزیزم اما من میخواستم مستقیم نگم بیا خواستگاری و ازدواج دوس داشتم مدتی رو باهاشون در ارتباط باشم تا بشناسم شون کامل و مطمئن شم از احساسم و سایر چیز ها

که گویا این ارتباط چون استاد و دانشجوییه دارکه

من واقعی تفاوتی بین این ارتباط با روابط دیگه نمیبینم  نمیدونم چرا از دیدگاه‌ بقیه افراد اینقد ...

گاها یه سریاشون سرکار میذارن و پی حال کردنن 

اما خب 

اگر توی ملاک هات هست 

بگو از طریق خانواده و زیر نظر اونا آشنا شید که برات مشکلی پیش نیاد 

از طرفی توی دانشگاه هم رفتاری نکنید که جریان بپیچه و برات اذیت کننده باشه 

حالا چ تهش ازدواج باشه چ نباشه

شما سوال منو جواب ندادی چجوری عنوان کردن موضوع رو و خاستگاری کردن؟

استاد بنده آنقدر گیر بود یهو می دیدم میگن بخش مثلا آموزش یا فلان قسمت کارت دارن میرفتم می دیدم خودشه می‌فهمیدم دوباره میخواد گوشم رو پرکنه ....هرچقدر هم میگفتم شرایطتون خوبه اما من نمیتونم قبول کنم ایشالا خوشبخت شید بازم روز از نو روزی از نو اما خب خدایی همیشه خیلی رسمی ولی درعین حال تمام حرفاتو با متانت میزد

بله فکرام رو میکنم عزیزم اما من میخواستم مستقیم نگم بیا خواستگاری و ازدواج دوس داشتم مدتی رو باهاشون ...

الان ایشون از شما خواستگاری کرده یا خواسته مدتی باهم باشین؟این دوتا مقوله اش جداست