بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استاد بنده آنقدر گیر بود یهو می دیدم میگن بخش مثلا آموزش یا فلان قسمت کارت دارن میرفتم می دیدم خودشه ...
عزیزم اشکالی نداشت برای وجهه شون که از شاگردشون خواستگاری کنن و تو دانشگاه بپیچه؟ اخه وظیفه استاد فقط تدریسه و نباید جز یه شاگرد به دانشجو نگاه دیگه ای داشته باشه
عزیزم اشکالی نداشت برای وجهه شون که از شاگردشون خواستگاری کنن و تو دانشگاه بپیچه؟ اخه وظیفه استاد فق ...
والا ایشون ک با بهانه گاه و بیگاه درس و اینکه مثلا من سرگروه هستم و چون ایشون چندتا درس باهاش داشتم حتی درس عملی منو میکشوند اونجا حتی یه بار یه واحد عملی داشتیم عمدا گذاشت امتحان منو آخرین نفر گرفت که نتونم فرارکنم منم تمرکز نداشتم اصلا نمیدونستم دارم چ غلطی میکنم اونم نشسته بود و فقط حرف میزد ک اره شما فلان هستی و من بخاطر فلان چیز نمیتونم ازشما بگذرم و اینها حتی خداشاهده یه بار بغض کرد ک مگه میشه شما بمن حسی نداشته باشین؟؟؟ اما خب خدایی هیچوقت بهم بی حرمتی نکرد همیشه مودبانه با رعایت فاصله باهام صحبت میکرد. راستی خب شما چیشد ک درادامه اون حرفشون ک معلم بودن سخته و اینها بالاخره اعتراف کرد و چیگفت ک حس کردین قصدش ازدواج هست؟ناراحت نشیا امت من فکرمیکنم قصدش ازدواج نیست دوستیه
در صورتی که رسما از بدو ارتباط بیاد خواستگاری و توی دانشگاه هم ارتباطتش با شما رو علنی کنه (قایمکی و یواشکی نه)
وگرنه با این حزف که دوستت دارم بعدا می خوام باهات ازدواج کنم فعلا بیا دوست باشیم بسیار غیر حرفه ای هست.
مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زادهی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمینهای دور🎓از دغدغههای زنان مینویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتابهای خوب معرفی میکنم📚اینجا سایت عجایبالمخلوقاته، از وقت گذروندن اینجا لذت میبرم👧🏻اغلبِ مطالبی که مینویسم نظر و عقیدهی شخصیم هستن✒️