2777
2789
عنوان

تولدم مبارک🤍🙂

233 بازدید | 8 پست

1۴۰۱/۱۰/۱۰ و تولدی دیگر ..

آغاز 4۱سالگیم مبارک امروز خدا رو شکر میکنم برای همه داشته هام و نداشته هایی که حتما زمانش و صلاحش نبوده!

خداروشکر بابت پسرم همسرم و همه عزیزانم‌ 💚

آرزوی تولد امسالم حال دل خوب برای همه مردم سرزمینمه💚🌹

بماند به یادگار🌹

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک مادر خیلی بادرک وفهم🌻🌷🌻🌷

چون تولد خودم هم شب 1دی هست.خوشحال شدم یه دی ماهی ایقدر مادر خوبیه

ازخدا میخوام همیشه سلامت باشی وهیچ وقت وهیچ وقت غم رودلت نشینه

تویه تاپیکی نظرتون راجب پدر ومادر خوب خوندم واقعا ازته دلم ارزوم کردم که مادرم باشی

من هیچ وقت محبت پدرومادرم ندیدم.

وای کاش که من یکیو حتی داشتم تودنیا واقعی باهاش دردل کنم 

تولدت مبارک مادر خیلی بادرک وفهم🌻🌷🌻🌷 چون تولد خودم هم شب 1دی هست.خوشحال شدم یه دی ماهی ایقدر ما ...

خیلی ممنونم عزیزم لطف داری😍تولد شما هم پساپس مبارک باشه دختر گلم انشالله که سال زیبایی داشته باشی و بهترینا برات اتفاق بیفته چون لایق بهترینایی♥️

عزیزم حقیقتش همه پدرمادرا خوبن راستش چجوری بگم همشون میخوان‌و میخواستن خوب باشن یه سریا موفق شدن حالا یه سریا اندکی ناموفق...

ولی تنها چیزی که میتونم با اطمینان صد درصدی بهت بگم عزیزم هیچ‌پدرمادری حتی یک نفر پیدا نمیشه که خیر و صلاح فرزندشو نخواد 

بخوام قشنگتر بگم شما مسیر این زندگی رو یه جاده تصور کن 

پایان این جاده در تمام حالت ها خوشبختی و عاقبت بخیری فرزنده

ولی خب روش حرکت در این‌جاده هم‌مهمه حالا بعضیا اون قوانین رو رعایت میکنن با احتیاط و درست بچه رو تربیت و به پایان میرسونن 

یه سریای دیگه ام درسته پایان مسیرشون‌همون خوشبختیه‌ هست اما خب یکم بی دقت در مسیر رانندگی میکنن‌ و ممکنه‌ماشین آسیب ببینه و به پایان میرسن 

منم خودمو مادر عالی نمیدونم دختر خوشگلم همه ایراد هایی داریم‌ولی خب همه باید تلاش کنیم که این ایراد ها رو برطرف کنیم در واقع وقتی که یک انسان بی گناه رو وارد این دنیای بی رحم میکنیم خب جورشم‌ باید بکشیم به خواسته هاش و نیازهاش‌ رسیدگی کنیم و تامینش کنیم حد اقل من به شخصه این کار نکنم از عذاب وجدان نمیتونم سرم و شبا راحت رو زمین بزارم 

برات آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم دختر قشنگم قدر خودتو بدون شما خیلی با ارزش هستی برای اهدافت بجنگ دی ماهی زیبا♥️🥰😘اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم 🌹

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.