2777
2789
عنوان

شب عروسی من بدترین شب زندگیم بود .خاطرش داره دیوونم می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7292 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اتاقم انداختنش بیرون .ولی وقتی بلند شدم دیدم برام یه شعر نوشته و توش عذرخواهی کرده . اصلا نمیدون ...

تموم شده بوده ماجراشون اما توی دوران عقد مادر شوهرت از دستت به هر دلیلی کفری شده. با این روش پوستتو کنده. شمام نادونی کردی و دم به تله دادی

نه دختر داییشه .من کیبوردم هی تغییر میده .بچه ها من دوست نداشتم ادامه پیدا کنه .ولی هر ررررررروز مادرشوهر م ازین خانم برای شوهرم قصه میگفت.تکون می‌خوردیم میگفت زهرا.اینکارو کرد .چون مادرشوهر م به شدت به همسرم وابسته بود و وقتی ما عروسی کردیم این فکر کرد من پسرشو دزدیدن.میخاست یه جوری انتقام بگیره.

من چند سال فیلم عروسیمو نگاه نکردم فقط یه بار دیدم و اونقدر حالم بد شد که دوباره کلی گریه کردم.من چن ...

الان همسرت چطوره؟

بازم با زهرا در ارتباطین؟

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    

اون خانم واقعا خانم خانواده دارو خوبیه .فرهنگشون بازتر از خانواده همسرم و ماست ولی واقعا دوسش دارم .شیک و باکلاسه.ازدواج خیلی خوبی هم داشته و شوهرش عالیه .علت رد کردن همسرم وضع مالیس بوده چون هیچی نداشته 

و البته اینکه همه ی معلوم الحال خودشم می‌شناخته که چه کارایی ازش بر میاد