2777
2789
عنوان

شب عروسی من بدترین شب زندگیم بود .خاطرش داره دیوونم می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7288 بازدید | 92 پست

سخته

منم پسرعمم میخاست منو و همیشه بهم بد نگاه میکرد

از وقتی زن گرفته من جایی باشه نمیرم

چون من برای خودم ی اعتقاداتی دارم

میگم حتی اگ اون ی بار ب من نگاه کنه،حتی من کورم باشم،دل اون زن بلرزه من باید تاوان بدم!

عمم گفت چشم پسرم همیشه میمونه پی ات

دوبار ازدواج کردم و واقعاا زندگی بدی داشتم!

با اینک من هیییچوقت بعد ازدواجش نرفتم جایی ک باشه

میخام بگم خیلی پسته اون دختره تف ب ذاتش

توام برو مشاوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم عاشق یکی دیگه بودم اما همسرم اینقد بهم محبت کرد الان حاضرنیستم به گذشته فکر کنم

اینقد حساس نباش اگ همسرت بفهمه روی این قضیه حساسی بیشتر این قضیه بزرگ میشه

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
مگه اون دختر چجوریه که شوهرت همش نگاهش روش بود ؟

ببین وقتی تو کسی رو بخایی تو نگاهت قشنگ ترین میشه، حتی اگر خیلی معمولی باشه 

اما اسی شاید واقعا عشق عمیقی نبوده شاید همون وعده وعیدای مسخره بزرگترا تو بچگی بوده... 

حساس نشو 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

از اتاقم انداختنش بیرون .ولی وقتی بلند شدم دیدم برام یه شعر نوشته و توش عذرخواهی کرده .

اصلا نمیدونست که من متوجه نگاهش شدم .

اومد بغلم کرد و عذرخواهی کرد و دلیلش رو پرسید. و من هرچی گفتم انکار کرد.بهش انگ فاحشه و این حرفا رو زد ولی زهرا یه دختر خیلی خوبه .واقعا هم خوشگله هم دختر ناز و با تربیتیه

ببخشید البته که اینو میگم شما با این افکار بچه گانه دارید خودتون رو ازار می دهید 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

این اتفاق برای من افتاد.اما من در نقش دختردایی همسرت بودم. من و پسرعمم.از بچگی همبازی بودیم دوران نوجوانی دوست بودیم. اما بخاطر دشمنی مادرهامون این وصلت شکل نگرفت .اول من عروسی کردم. بعد ۸سال اونم عروسی کرد اما ب احبار. تو عروسیش همش نگاهش ب من بود 💔

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

الان شرایط چطوره؟ 

چیزی احساس میکنی؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

عزیزم درکت میکنم،سخته

ولی فکر میکنم مادرشوهرت خواسته عادی سازی کنه که یه وقت روابط خراب نشه

همسرت هم احتمالا تو عمل انجام شده قرار گرفته و قطعا پیش بینی نمیکرده این شرایطو...فکر میکنم یکی مثلا خواهرت که میدونست باید بیشتر حواسش میبود و دائم شما و داماد و باهم مشغول میکرد

ولی دیگه هرچی بوده گذشته،الان همسرت برای شماست

رفتار الانش چطوره؟ تو این چندسال چطور بوده با دخترداییش؟

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    

من چند سال فیلم عروسیمو نگاه نکردم فقط یه بار دیدم و اونقدر حالم بد شد که دوباره کلی گریه کردم.من چند سال هر عروسی میرم وقت رقص عروس و داماد حالم بد میشه.چشام پر از اشک میشه و بهم میریزم.چند بار رفتم مشاور همش میگن چیز مهمی نیست ولی من میگم اگه مهم نیس چرا بعد این چند سال هنوز اینطوریه.