همین میرزا قاسمی اصلا خوشمزه هستش؟؟/یا غذا هایه دیگشون چون شنیدم میگن خوب نیست
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
اره میدونم چجوریه چند تا فیلم دیدم و نکاتشو فهمیدم
حتما بادمجون رو ذغال یا آتیش کبابی کن تا طعم اصیلی بده
بعد سیر سرخ کن بادمجون توش تفت بده
بعد گوجه ربز ریز کن ، یه زنگ قهوهای مایل به قرمز خوشرنگ باید دربیاری ازش بعد ک تمام شد گ چه قشنگ جذب بادمجون شد انگار رب زدی باید تخم مرغ بشکنی روش تمام
ساقیا ته استکان هایت نمیگیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری... از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
چند مورداز غذاهاشون واقعا خوشمزه ست خودم بااینکه شمالی نیستم خیلی خوشمزه غذاهشونو می پزم.ولی اکثرا ا ...
من با غذا هایه ترش مشکل ندارم ولی شوهرم غر میزنه از ترشی خوشش نمیاد
بستگی به خودت داره من ترکم ولی کلا شمال بزرگ شدم ما دوست داریم ولی مهمونامون که از شهرمون میا ...
به نظرت ترکیب بادمجون با تخم مرغ خوب هست اصلا همین میرزا قاسمی
[QUOTE=266692945]ما اول گوجه رو میریزیم بعد ک خورشی شد بادمجونو اشتباهه
اینبار سیرو تفت بده با زردچوبه حسابی بعد بادمجون بریز ببین چ معجونی میشههه بادمجون قشنگ هم بزنید ته نگیره زنگش قهوه ای میشه گوجه بریزید
ساقیا ته استکان هایت نمیگیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری... از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
میترسم از دریا ... شبا وحشتناکه صدای آب وقتی طوفانی میشه موج بلند وای
از منظره خونتون رو به دریا عکس داری بذاری؟
یادمه یه کاربری از منظره خونش عکس داد دریا قشنگ از پنجره و تراسشون پیدابود یعنی بینظیر بود
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ