2777
2789

بچه ها

اگه یادتون باشه یه کلمه ای رو میگف ک من خوشم نمیومد و گفت اگه میخوای دیگه نگم منو به قهوه دعوت کن

که منم گفتم چقد پررویی دراصل تو باید منو دعوت کنی نه من

که اونم دعوت کرد

من الان مسافرتم گف کی برمیگردی ک همو ببینیم گفتم نمیدونم (چون واقعا نمیدونم 😐) 

دیشب وسط چت من یهو رفتم صبح جواب دادم 

حق داره اینجوری حرف بزنه ؟😐

من چی بگم در جوابش؟

صبر کنین چت رو بذارم نظر بدین❤️

دیدی گفتم این میخواد قرار بزاره بات داره عمدا میگه قهوه دعوتم کن ک جور شه برید بیرون😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیکای قبلیتم خوندم نمی تونم تو یک اسکرین شات بگم پسر خوب یا بدیه و یا برو باهاش بیرون یا نرو چون به هرحال اگه بخوایی باهاش آشنا بشی نباید منتهی باشی به چت اونم اینستا،دوم اینکه ازش زمان بخواه تا بیشتر بشناسیش بعد تصمیم بگیر که میخوایی بری یا نه.و اینکه شما کامل توضیح ندادی از طرز برخورد ایشون معلومه آشنایت دارین از قدیم که یکم صمیمی هستید پس به طور کل اظهار نظر کلی نمیشه کرد و برعهده خودتونه✨♥️