2777
2789
میدونم ولی به اون سختیها نیس ک فکر میکنی. من یه وکیل گرفتم کردمش قسطی

سلام ببخشید زندانی های مالی  توی تهران را کدوم زندان میبرند؟

میشه به سوالاتم جواب بدید؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر دوست من حدود ۳۰ میلیارد بدهی بالا اورده و تو زندانه لطفااااا براش دعا کنید مشکلش حل شه

میشه بگید اگر تهرانه  کدوم زندان رفته ؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
میدونم ولی به اون سختیها نیس ک فکر میکنی. من یه وکیل گرفتم کردمش قسطی

شنیدم تو زندانها وضعیت خیلی سخته ؟مرخصی و تلفنو سختگیری دارند ؟میشه یه کم توضیح بدید اونجا خیلی غیر قابل تحمله؟

شنیدم تو زندانها وضعیت خیلی سخته ؟مرخصی و تلفنو سختگیری دارند ؟میشه یه کم توضیح بدید اونجا خیلی غیر ...

نه فقط چون اینترنت نداری و غریبه هستن سخت تو ذهنت میگذره. گوشی هم روزی نیم ساعت. فروشگاه هم داره برای خرید تنقلات. غذا هم سه وعده دولت میده. حمام و سهمیه تایت و صابون و...  هم داری. خرجی داشته باشی و کسی هم از بیرون داشته باشی که کارای دادگاتو راه بندازه خوبه

محکومین مالی بعداز یک ماه میتونن وثیقه به اندازه یک برابر و نیم محکومیتش بزاره بره مرخصی. از بیرونم تا 6ماه میتونه تمدیدش کنه. ستاد دیه تا مبالغ 20میلیون را میده برای خودت که بری. مبالغ بالا هم وام تا 200م میده.  مبالغ میلیاردی هم باید درخواست اعسار بدن توی زندان که تقسیط بشه. تا یک پنجم بدهیتو باید پیش پرداخت بدی بقیش هم ماهیانه یه مبلغی، اگه قاضی خوب باشه بیشتر کمکت میکنه و پیش پرداخت و اقساط ماهیانتو سبک میزنه برات

ندامتگاه تهران بزرگ. جنوب تهرانه

خدا خیرتون بده جواب دادید...

میشه خواهش کنم به سایت سر بزنید و سوالاتمو جواب بدید...دعاتون میکنم 😔😔😔

اسم دیگه اش چیه ؟

فروش مال غیر هم همونجا می‌برند؟ 

آدمایی که اونجا هستند همه فقط برای مسائل مالی هستند ؟یا جرائم دیگه هم هستند؟

محکومین مالی بعداز یک ماه میتونن وثیقه به اندازه یک برابر و نیم محکومیتش بزاره بره مرخصی. از بیرونم ...

(((((محکومین مالی بعداز یک ماه میتونن وثیقه به اندازه یک برابر و نیم محکومیتش بزاره بره مرخصی. از بیرونم تا 6ماه میتونه تمدیدش کنه))))

اینو متوجه نشدم ...تا شش ماه مرخصی رو میشه تمدید کرد ؟؟

خدا خیرتون بده جواب دادید... میشه خواهش کنم به سایت سر بزنید و سوالاتمو جواب بدید...دعاتون میکنم 😔 ...

فروش مال غیر جز کلاهبرداری حساب میشه که مرخصی رفتنش سخته و پارتی بازی میخواد و وثیغه سنگین تر. بعدشم حبس زندان هم داره. ولی چک و سفته و مهریه راحت تره. کلاهبرداری باید عین همون مالو به صاحبش برگردونی ولی چک و سفته و مهریه میشه قسطیش کرد

(((((محکومین مالی بعداز یک ماه میتونن وثیقه به اندازه یک برابر و نیم محکومیتش بزاره بره مرخصی. از بی ...

باید یک ماه از حبست بگذره اول. بعدش مثلا اگه 1میلیارد بدهی داشته باشه باید 1500وثیغه بزاره. 

اگه 5میلیارد بدهکار باشه باید 7500وثیقه بزاره

باید یک ماه از حبست بگذره اول. بعدش مثلا اگه 1میلیارد بدهی داشته باشه باید 1500وثیغه بزاره.  ا ...

برای کسی که زن و بچه داره سخت تر میگذره چون فکرش بیشتر درگیره. برای مجرد بهتره. آدم وقتی میری زندان هرچی فکر بیرونو کمتر بکنی بهتر میگذره برات

بند مالی جداس بعضی وقتا هم که زندانی زیاد باشه جرائم خاص هم میارن. من زندان کرمانشاه بودم که بدترین زندان ایرانه. تهران زنداناش بهتره و رسیدگی بیشتری میکنن. اینجا مثل تبعیدگاه میمونه. نه پارکی نه درختی هیچی نداره