2777
2789

بخاطر اینکه قبلا جات نرم بوده و اجازت دست خودت بوده تو خونه که چ موقعی بیدار شی چ موقعی بخوابی. چی بخوری و چ فیلم و آهنگی بزاری.مهمونی رفتن و پارک رفتن و مسافرت بوده و ولی تو زندون از این چیزا خبری نیس سخت میگذره که اسمشو گذاشتن زندون. بعدش به این فکر میکنی که هم سن و سالات و فامیلات الان مشغول زندگین و ولی تو حالا حالا باید حبس بکشی

این چیزا میاد تو مغزت اذیتت میکنه. اگه بیخیال باشی و همونجا هم میتونی بگذرونی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمم تو زندان بود که روزی دومیلیون خلاف میکرد و برای خانوادش میفرستاد از بس زرنگ بود. بعدشم انواع شخصیتا اونجا بود. از سرگرد و سرهنگ بگیر تا معلم و وکیل و رئیس بانک و شهردار و دکتر و.... 

خدا خیرتون بده چقدر کامل و جامع توضیح دادید از حال و هوای اونجا...

فقط آخر این جمله که گفتید تا شش ماه میتونه تمدید کنه ،یعنی اگر مرخصی بگیره تا شش ماه میتونه مرخصیشو تمدید کنه ؟؟؟؟ یعنی میتونه بیرون از زندان  بمونه ؟!!👇👇

آخر این جمله را میگم ،اونجا که گفتید شش ماه میتونه تمدید کنه👇👇👇

(((((محکومین مالی بعداز یک ماه میتونن وثیقه به اندازه یک برابر و نیم محکومیتش بزاره بره مرخصی. از بیرونم تا 6ماه میتونه تمدیدش کنه))))

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

خواهشا بازم به سایت سر بزنید خیلی سوال دارم که فقط شما میتونید جواب بدید😔🙏 الهی خدا پسر گلتونو براتون سلامت نگهداره🙏🙏🙏

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
خواهشا بازم به سایت سر بزنید خیلی سوال دارم که فقط شما میتونید جواب بدید😔🙏 الهی خدا پسر گلتونو برا ...

اگه جرمت عمدی باشه مثلا کلاهبرداری و جرائم خاص باشه که مرخصی رفتنش پارتی و آشنا میخواد چون میترسن فرار کنی. ولی اگه مالی معمولی باشه بار اول یه هفته تا 1ماه مرخصی میدن که بری بیرون دنبال کار و بار پروندت و رضایت گرفتن و این حرفا. بعداز اون تاریخ باید بیای در زندان و دلیل موجه بیاری که مرخصیتو تمدید کنن. دلیل میخوان اونا. الکی تمدید نمیکنن. هر دلیلی کارسازه برای تمدید مرخصی. ولی تا 4ماه الی 6ماه بیشتر دیگه نمیشه

جرم شوهرتون یا اون کسی که دارین حرف میزنین چی هس تا جواب مربوط به اونو بدم 

ممنون میشم🙏

برا پابند خواستند اقدام کنند موافقت نکردند😞 

براش سر لج و لجبازی و باجگیری زدند فروش مال غیر !!! اصلا کوتاه نمیان حکم جلب و حبس شش ماهه زدند...😞

ممنون میشم🙏 برا پابند خواستند اقدام کنند موافقت نکردند😞  براش سر لج و لجبازی و باجگیری زدند ...

آره دیگه گفتم که هرجا آشنا باشه همینه دیگه. آدم میشناسم 7سال بخاطر هیچ زندان بوده. البته ناراحت نباشین 6ماه چیزی نیس میگذره

پابند به مالی تعلق نمیگیره. برای مواد مخدره فقط. 

آره دیگه گفتم که هرجا آشنا باشه همینه دیگه. آدم میشناسم 7سال بخاطر هیچ زندان بوده. البته ناراحت نباش ...

یعنی مواد مخدرو میذارند آزادانه با پابند برا خودش آزاد باشه بعد مالی را پابند قبول نمیکنند!!!!

دوران مرخصی هم جز حبس حساب میشه؟مثلا اگر کسی  حکمش شش ماه زندانی باشه ...یک ماه مرخصی باشه، اون یک ماه جز حبسش حساب میشه و پنج ماه زندان میمونه ؟؟؟

آره دیگه گفتم که هرجا آشنا باشه همینه دیگه. آدم میشناسم 7سال بخاطر هیچ زندان بوده. البته ناراحت نباش ...

ملاقات فروش مال غیر چجوریه ؟ هرچند روز؟

یعنی مواد مخدرو میذارند آزادانه با پابند برا خودش آزاد باشه بعد مالی را پابند قبول نمیکنند!!!! د ...

دیگه قانون عن ایرانه. خودشانم نمیدونن دارن چکار میکنن. 

البته مواد مخدر عف شاملش میشه مال اینه پابند میزارن. درضمن ماهی 3تومان هم اجاره پابنده.