2777
2789

مادری که شکم گرسنه بچه شو با کیک  و بيسکوئيت و تنقلات سوپری و فروشگاهی پر میکنه. 

مادری که جای شیر محلی و عسل طبیعی به بچه یه چیزی به اسم شیر از سوپری خریده میده. 

مادری که به بچه کوچیکش سرلاک و بیسکوییت مادر میده .

مادری که زیاد به بچه قندو شکر میده.

مادری فقط میخواد بچه اش لذت بده و هرچی داخل فروشگاه‌هاس بعنوان خوراک داخل خونه میاره .

مادری که داخل کابینتش پر   کیک و کلوچه آبمیوه  است.

مادری که حوصله اش نمیکشه با مواد تازه غذا بی تازه بپزه

مادری که حواسش به خودشم نیست چه برسه به بچه. 

مادری سرخ کردنی فست فود زیاد درست میکنه

مادری که تو خونه اصلا کشمش نخودچی خرما بادوم  میوه سبزی و خوراک طبیعی نداری

مادری که بلد نیستی یه شربت طبیعی درست کنی.

مادری که خودت و بچه رو تو خونه حبس کردی. روابط اجتماعی نداری.

مادری که تاجایی که بشه میخوابی و بچه هم میخوابونی نکته تکون بخوره . اصلا تحرک نداری.

مادری که واسه اینکه بچه رو ساکت کنی گوشی دستش میدی

تا دیر نشده بیدارشو.

مادرا بیدار شین. مطب‌های ما و تخت‌های بیمارستان پر از بچه هایی که شما با تغذیه تون راهی بیمارستان‌شون کردید.  انواع و اقسام بیماری. 

من شاهدم.

مطب‌های ما ملو از  بچه‌هایی که در بچگی و جوونی افسردگی گرفتن. 

اینا حاصل تغذیه مصنوعی شماست

حاصل تنبلی شماست. 

حاصل بی‌حوصلگی شماست. 

حاصل  افسردگی ‌شماست

. به خدا دارید با کاراتون بچه هاتون رو به کشتن میدین.

.

خبر ندارید آمار  بچه ها و نوجوونا و جوونای بیمار چقدر بالاست وگرنه عین زمان کرونا می‌ترسیدید و دقت می‌کردید.

چقد دلم میخواد اینارو به هرکسی که میبینم بگم ولی حیف که نمیشه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرا ومادرا میگفتی منطقی تر بود

اون بچه فرزند دونفره چراهمش یه نفر باید بابت مشکلاتش مقصر دونسته بشه؟

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰

چه مسخره

انگار مقصر صد در صد همه چی مادره

چرا حس عذاب وجدان میدین به بقیه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

ینی واقعا آدمی وجود داره که همیشه اینکارو بکنه😯

صد در صد همه ما آدمیم و گاهی ،سالی یکی دوبار شاید ازین کارا بکنیم که هیچ اشکالی هم نداره بنظرم ،اما بعید می‌دونم کسی هر روز اینجوری بچه بزرگ کنه🤔

پدرا ومادرا میگفتی منطقی تر بود اون بچه فرزند دونفره چراهمش یه نفر باید بابت مشکلاتش مقصر دونسته بش ...

حرفتو باید با طلا بنویسن،تو ایران حتی تحصیلکرده هاشم عقایدشون زن ستیزه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
از مادر خاک تو سرتر نیست خب

چرا چطور

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰

وای منکه همون ماهی یبارشم گیر میده برای خوراکی با عذاب وجدان میدم بهش.کیک خودم درست میکنم  بقیه چیزام ممنوعه 

گوشی ام خودشو بکشه بازی نمیریزم براش

تو خونه یاد گرفته با خودش بازی مبکنه حتی شده با لباساش لباس فروشی بازی میکنه