2777
2789

دوستان هر دفعه میرم خونه پدر شوهرم خودشون  یعنی خواهر شوهرام با جاریم مشغول سفر میکنن ک من ظرفرا رو بشورم مادرم شوهرم ب رحمت خدا رفتن بعد پدر شوهرم رفته زن گرفته ...زنش خانم خوبیه اون اشپزیرمیکنه بعد ظرف ها دیگ ماها باید بشوریم ولی هر بار من میشورم هر هفته.. الان فکر میکنن وظیفمه ..بعد دوتا از خاهر شواهرم بچه کوچک دارن ولی او دوتا نه یکی از جاریم بچه کوچک داره اون یکی هم بچش ۳ سالشه فقط منم ک بچم ۸ سالشه فکر میکنن حتما من باید بشورم 😔به شوهرم گفتم میگی چی میشه بشوری ظرف نمیمیری ک   اصلا درک نمیکنه 😔😔😔😔..ببخشید طولانی شد ..چکار کنم هفته بعد دور هم جم شدیم چ واکنشی نشون بدم ؟انگار نوکرشونم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دفه خودتو سرگرم کن به بچه

سفره پاک کردن

جمعدکردن ظرفا و گذاشتن توی سینک

دسشویی برو 

نری پای سینک که بهت نمیگن خانوم فلانی برو پای سینک

من نخام کار کنم بلدم بپیچونم🤣

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد ؛ وگر پنهان کنم ترسم،که مغز استخوان سوزد 💫
بگید چکار کنم اعصابم بهم ریختس

من هر موقع خواهرشوهرم هستش میرم خونشون هیچی نمیخورم ،،،بعدش میشینم خودشون جمع میکنن و خودشونم میشورن ولی موقعی که جاریم هست با هم میشوریم 😂😎

تازه یادت افتاده؟؟؟

توهم موقعی که وقت ظرف شستن شد خودتومشغول کن بایه چبزی..یابگوکمرت دردمیکنه یاپاهات ازصبح سرپابودی دردمیکنن..هزارتا بهونه هست..من ازاولش خودموزدم به پادردی الان همه برمیگردن میگن پات چطوره خوبه دردنمیکنه😂😂

سلام منم مثل شماهستم بااین وجودکه مادرشوهرم زنده اس وغذاروهم رودوشم میزاره بعد اخری همه بلندمیشه تااون بلندبشه من شستم بنظرم اروم اروم غذابخور یابگوگرسنه نیستم بذاراونابخورن بعدبروغذاتوبخور

گاهی انسانم آرزوست
این دفه خودتو سرگرم کن به بچه سفره پاک کردن جمعدکردن ظرفا و گذاشتن توی سینک دسشویی برو  نری ...

ی دفعه رفتم دسشویی وقتی اومدم خواهرشوهرم صدا کرد ظرفا دست تو رو میبوسن گفت ببخشید من بچه کوچک داره باید شیر بدم میشه بشوری یعنی ی جوری خرم کرد 

مشکل من.

از زیر کار در برو بعد غذا سفره رو ک جمع کردند در برو تو دستشویی مسواک بزن 

خواهرشوهر من اینطور موقع ها جیم میشه میره نماز میخونه 

یادت باشه ب خاطر هیچ کس خودتو زحمت نندازی مخصوصا قوم شوهر 

این هفته ک رفتی موقع ظرف شستن ک شد بهشون بگو من کمرم درد میکنه یا ی همچین چیزی اگ بی احترامی نیست لطفا یکیتون بهم کمک کنه تو ظرف شستن ... هم بی احترامی و اعصاب خوردی پیش نمیاد هم میفهمن وظیفه شما نیست هفته بعدش هم همین رو اجرا کن با این فرق ک معذرت خواهی کن و بگو نمیتونم امشب رو زحمتش با شما اما ی کمک سبکیم بکن ک متوجه بشن شما قصد بدی نداری اما وظیفتون هم نیست

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫

من انقدرانجام دادم که مادرشوهرم باوجودجاریاوخواهرشوهرام میگه عه غذادرست نکردی داره دیرمیشه منم ایندفعه به شوهرم گفتم که میخوام برم حمام باوجوداینکه من حامله ام وپسرم چهارسالش رفتم حمام مادرشوهرم همچین چپ چپ نگاهم میکردمنم خودموزدم به اون راه 

گاهی انسانم آرزوست