2777
2789
عنوان

هر موقع میرم خونه پدر شوهرم من باید ظرف بشورم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 92 پست

دور دستت یه باند بپیچ فک کنن زخم و زیلیه

بعد از سرشون میفته

عروس که نباید کار کنه تو خونه قوم شوور.خود شوور پاشه بشوره‌ و تو کارا کمک کنه.

والا😒😒

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

منم انقدرآروم لاکپشتی کاراروانجام میدم هیشکی بهم کارنمیگه چون میدونن جیگرشونوخون میکنن

خوش بحالت من اگه حالم بدباشه اونجامیشم فرفره اونوقت جاریم تامیره پشت سینک مادرشوهرم میگه برواونورالان کمرت دردمیگیره درصورتیکه اون مثلا چهارتالیوان شسته ولی من بدبخت غذارودرست کردم برابیست نفرظرفاروهم میشورم باید بپرم بفکرشام هم باشم 

گاهی انسانم آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگید چکار کنم اعصابم بهم ریختس

من اصلا از اول رو ندادم کسی ازم کار بکشه دلم بخواد بدونم طرف خسته ی میشورم یا کمک میکنم ولی حمالی هم نمیکنم خونه جاریم هر وقت رفتیم بعد غذا منتظر بوده برم ظرف بشورم تا رفتم اشپزخونه اومد تعارف کرد ک نه تو دست نزن خودم میشورم و فلان منم خودمو به اون راه زدم که اومده بودم دستامو بشورم و با خنده رد میکنم راستش از ظرف شستن متنفرم نه فقط خونه بقیه خونه خودمم مرگه برام مکافاته 🤣

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨
خوش بحالت من اگه حالم بدباشه اونجامیشم فرفره اونوقت جاریم تامیره پشت سینک مادرشوهرم میگه برواونورالا ...

باورت میشه از موقع اومدم تا الان اصلا خواب نرفتم اعصابم بهم ریختس میونم درکت میکنم

دستتو با بانداژ الکی ببند بگو بریدی یا چمیدونم سوخته ببندش به گردنت 🤣🤣بگو پیچ خورده مویه کرده خدا ...

باورمیکنی من واقعا دستم مشکل پیداکرده بود همچنان اونجاجوگیرمیشدم باید میدیدی اونوقت توخونه خودمون شوهرم ظرفارومیشست وبایه دستی غذادرست میکردم 

گاهی انسانم آرزوست
باورت میشه از موقع اومدم تا الان اصلا خواب نرفتم اعصابم بهم ریختس میونم درکت میکنم

حالا من خوهرشوهرم شهر دوره ولی موقعی که میاد چنان سونامی  به پا میکنه که تا شش ماه بعد اثارش برجا میمونه 

منم انقدرآروم لاکپشتی کاراروانجام میدم هیشکی بهم کارنمیگه چون میدونن جیگرشونوخون میکنن

منم تو خونه خودمون همینم

استعداد خانه داریم صفره.حتی تو پوست کندن میوه هم مث حلزون میمونم.همیشه میشینم تا برام پوست بکنن🤣🤣

چن بارم عفونت کلیه شدید گرفتم افتادم بیمارستان،دیگه علاوه بر کند بودن همه منو یه مریض مردنی می بینن🤣🤣

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اینجور که میگی یه پادگان ادمن!!!!!!نمیشه یک نفری شست با خنده  بگو یه ماشین ظرفشویی بخرن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
مرسی از راهنمایت عزیزم این من میشناسم هفت خطن 😂

بخدا دستتو ببند بعد اگه باز انتظار داشتن بری بشوری برو دوتارو بشور سومی رو بنداز بشکن بگو دستم خیلی درد میکنه واقعا ببخشیدو بعدا یه ظرف عین همینو میگیرم براتون و ... بخدا بیکاری میری اصلا بگو بچه درس مشق داره کار داریم عجبا 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨

برو دسشویی طووولانی بعد بیا بیرون هرکی پای سینک بود که قبلا نبوده، بهش بگو اِوا تو چرا با این حالِت؟؟؟😂😂

احساس فلج بودن و ناتوانی و قطع امید اطرافیان بعش دست میده دفعه دیگه روش نمیشه موقع کار خودشو‌ بکوبه زمین