2777
2789
عنوان

هر موقع میرم خونه پدر شوهرم من باید ظرف بشورم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 92 پست
سلام منم مثل شماهستم بااین وجودکه مادرشوهرم زنده اس وغذاروهم رودوشم میزاره بعد اخری همه بلندمیشه تاا ...

واقعا درک نمیکنن ولی بخدا قسم مامان تا حالا زن داداشم طرف نشستن .ن این ک مادرمه میگم ها 

مادرم میگه اخه عروسام تو خونه خودش کار دارن میان ایجا خوش بگذرون چرا ظرف بشورن

سلام منم مثل شماهستم بااین وجودکه مادرشوهرم زنده اس وغذاروهم رودوشم میزاره بعد اخری همه بلندمیشه تاا ...

منم انقدرآروم لاکپشتی کاراروانجام میدم هیشکی بهم کارنمیگه چون میدونن جیگرشونوخون میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دفعه رفتم دسشویی وقتی اومدم خواهرشوهرم صدا کرد ظرفا دست تو رو میبوسن گفت ببخشید من بچه کوچک داره ب ...

وقتی ملت انقد راحت ب تو میگن اگ لازم شد تو هم بگو 

بگو کمک بدین همگی زودتر جمع شه. کمرم درد میگیره تنهایی

چ رویی دارن.. فقط میخورن؟ 

اولش میتونی تو هم تو جمع کردن کمک کنی 

دوستم برای حل شدن مشکلم دعا کن
ی دفعه رفتم دسشویی وقتی اومدم خواهرشوهرم صدا کرد ظرفا دست تو رو میبوسن گفت ببخشید من بچه کوچک داره ب ...

باید میگفتی ایندفعه دستای تورو میبوسن .به بچت بگو صدات کنه .یا گوشیتو تنظیم کن زنگ بخوره الکی برو با تلفن حرف بزن ولی نزار فکر کنن غلام سیاهی

اگه شوهرت پشتت باشه یه طایفه جلودارت نیستن ،ولی اگه نباشه که به فنا رفتی ،من اگه کسی بهم توهین کنه شوهرم چپ و راستشون میکنه ..😂

چند بار بلند نشو بشور 

وقتی ظرف بمونه یه نفر دیگه میشوره از سر شما برداشته میشه

حضرت مهدی(عج) : به محبین من بگو آن لحظه که احساس تنهایی می کنید، تنها چیزی که شما را آرام می کند، من هستم.. دانشجوی آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه ❤

بگو عع منم بچم فلان کار داره،پریودم،نمدونم چی 

باشه عصر با هم بشوریم 

یا نه اصن بگو منم سرم درد میکنه ،یکی دیگه بره بشوره چکاریه زیادین که 

خدایا منو ببخش که پیشنهاد دروغ گفتن میدم ولی بعضی بنده هات بد عادت شدن ،خودت که در جریانی🤣😬

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد ؛ وگر پنهان کنم ترسم،که مغز استخوان سوزد 💫
واقعا درک نمیکنن ولی بخدا قسم مامان تا حالا زن داداشم طرف نشستن .ن این ک مادرمه میگم ها  مادرم ...

منم باخنده به مادرشوهرم گفتم که اره من مهمان میادکاردارم میام مهمانی هم کارمیکنم به شوهرم هم اعتراض میکنم میگه پیرزن اونادستپخت تورودوست دارن درصورتیکه همون پیرزن کلی نیش میزنه وتیکه میندازه الکی خودشومیزنه که اره پام دردمیکنه ولی ازاونورمیره باشگاه 

گاهی انسانم آرزوست

دستتو با بانداژ الکی ببند بگو بریدی یا چمیدونم سوخته ببندش به گردنت 🤣🤣بگو پیچ خورده مویه کرده خدا لعنتم کنه با راه حل هام ولی برم یه گوشه الکی با گوشیت صحبت کن بگو مثلا بابام زنگ زده و چند دقیقه الکی حرف بزن اگه واقعا انقدر لجتو در آوردن دوسه بار در برو بعدم برو جارو دستی ای چیزی بکش چمیدونم دیگه 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨
منم باخنده به مادرشوهرم گفتم که اره من مهمان میادکاردارم میام مهمانی هم کارمیکنم به شوهرم هم اعتراض ...

حالا من مادر شوهرم به من و جاریم میگه نمیخواد بشورید یه بار میاید مهمونی ولی من میگم انگار تو خونه خودمون خدمتکار میشوره ، بیچاره کلی تشکر و دعامون میکنه 

منم باخنده به مادرشوهرم گفتم که اره من مهمان میادکاردارم میام مهمانی هم کارمیکنم به شوهرم هم اعتراض ...

فکر میکنن نوکرشونیم یکی نیس بگه بگه بابا بلیدم ماهم از این فیلما در بیاریم ولی میگم گناه دارن 

دستتو با بانداژ الکی ببند بگو بریدی یا چمیدونم سوخته ببندش به گردنت 🤣🤣بگو پیچ خورده مویه کرده خدا ...

چه میدونی دیگه ،شما فقط راه حل فیثاغورث ندادی بهش 😂😂 چیزایی گفتی که به عقل جن نمیرسه 😂