دوستان هر دفعه میرم خونه پدر شوهرم خودشون یعنی خواهر شوهرام با جاریم مشغول سفر میکنن ک من ظرفرا رو بشورم مادرم شوهرم ب رحمت خدا رفتن بعد پدر شوهرم رفته زن گرفته ...زنش خانم خوبیه اون اشپزیرمیکنه بعد ظرف ها دیگ ماها باید بشوریم ولی هر بار من میشورم هر هفته.. الان فکر میکنن وظیفمه ..بعد دوتا از خاهر شواهرم بچه کوچک دارن ولی او دوتا نه یکی از جاریم بچه کوچک داره اون یکی هم بچش ۳ سالشه فقط منم ک بچم ۸ سالشه فکر میکنن حتما من باید بشورم 😔به شوهرم گفتم میگی چی میشه بشوری ظرف نمیمیری ک اصلا درک نمیکنه 😔😔😔😔..ببخشید طولانی شد ..چکار کنم هفته بعد دور هم جم شدیم چ واکنشی نشون بدم ؟انگار نوکرشونم 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دستتو با بانداژ الکی ببند بگو بریدی یا چمیدونم سوخته ببندش به گردنت 🤣🤣بگو پیچ خورده مویه کرده خدا لعنتم کنه با راه حل هام ولی برم یه گوشه الکی با گوشیت صحبت کن بگو مثلا بابام زنگ زده و چند دقیقه الکی حرف بزن اگه واقعا انقدر لجتو در آوردن دوسه بار در برو بعدم برو جارو دستی ای چیزی بکش چمیدونم دیگه
منم باخنده به مادرشوهرم گفتم که اره من مهمان میادکاردارم میام مهمانی هم کارمیکنم به شوهرم هم اعتراض ...
حالا من مادر شوهرم به من و جاریم میگه نمیخواد بشورید یه بار میاید مهمونی ولی من میگم انگار تو خونه خودمون خدمتکار میشوره ، بیچاره کلی تشکر و دعامون میکنه