الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخی عزیزم، خیلی ناراحت شدم، واقعا از شنیدن درد داشتن کسی قلبم به درد میاد، حالا فردا زنگ بزنید، من خیلی درد داشتم تمام صورتم از شدت درد داشت منفجر میشد حدود دو ماه، خداروشکر دو روزه نرمالترم، انشالله شمام نتیجه بگیرید، سلامت باشید همیشه.
آخی عزیزم، خیلی ناراحت شدم، واقعا از شنیدن درد داشتن کسی قلبم به درد میاد، حالا فردا زنگ بزنید، من خ ...
خدا راشکر ک بهتری حالا من هم آلرژی دارم کهیر میزنم هم روماتسم مفصلی هر دو با هم هس داروهامم انگار اثر نداره هر ماه ۷۰۰ اینا فقط برا داروهای هموپاتیمیدم غیر دکتر خودم
خدا راشکر ک بهتری حالا من هم آلرژی دارم کهیر میزنم هم روماتسم مفصلی هر دو با هم هس داروهامم ان ...
به نظرم ۳ ماه جواب نگرفتین حالا برا دکتر بازم سرچ کنید، اگه تونستید ازین دکترم وقت بگیرید فک کنم بد نباشه، خیلیم مطب شلوغ بود، من فک میکنم حتما موثره دیگه که انقدر تقاضا دارن.