2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
میگه سه ماهه فوت کرد یعنی زمان بیماریش سه ماه طول کشید ...خوی سه ماه سرطان از پادراوردش.😑

شرمنده من متوجه نشدم سوال پرسیدم حرف بدی که نزدم 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش نمیومدم تو تاپیکت اسی دلم کباب شد لعنت ب این دنیا ک نه ب خواست خودمون بهش میایم نه ب خواست خودمو ...

وای منم حالم خیلی بد بود امشب فهمیدیم مامانم سرطان سینه داره اومدم سایت شاید از ذهنم بره خوابم ببره این تاپیکو دیدم قلبم داره میترکه اصلا اشکام بند نمیان

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه های که این پست ودیدید،ممنون میشم ،برای مادر مظلوم وزحر کشیده منم صلوات یا فاتحه بفرستید 

مادر خیلی مظلوم از دنیا رفت همش با بیست سال سن ،با یه بچه تو شکم ،یه بچه نوزاد   

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

وای منم حالم خیلی بد بود امشب فهمیدیم مامانم سرطان سینه داره اومدم سایت شاید از ذهنم بره خوابم ببره ...

انشالله به حق امام زمان مامانت شفا میگیره

قرار نیست همه تقدیرشون یکی باشه

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
دقیقا سوال میشه برامون استارتر حال روحی خوبی نداشتن حق میدم بهشون اما بعضی از کاربرا متاسفانه تا ی ...

یه وقت میذاشتید تاپیکای قبلمو میخوندید

من فقط برای اینکه یه ثوابی به مامانم برسونم تاپیک زدم

کار خدا صبح دیدم پربازدید شده و کلی فاتحه فرستادن🥺💔

امیدوارم فقط درک کنید انقدر پیگیر نباشید

نمیدونم تاپیک پربازدید بشه مدال میدن به آدم که ادم بخواد با همچین مساله بزرگی شوخی کنه💔💔

بی تو با خاطره هایت چه کنممم😭مامان قشنگم🥺💔
یه وقت میذاشتید تاپیکای قبلمو میخوندید من فقط برای اینکه یه ثوابی به مامانم برسونم تاپیک زدم کار خ ...

خدا رحمتشون کنه استارتر عزیزم تسلیت میگم انشالله با خانم فاطمه زهرا همنشین باشن من درکت میکنم خیلی سخته اگر دوست داشتی تاپیکهای قبل منو بخون منم همدردتم خیلی خیلی سخته

یه وقت میذاشتید تاپیکای قبلمو میخوندید من فقط برای اینکه یه ثوابی به مامانم برسونم تاپیک زدم کار خ ...

استارتر فقط یه سوال پرسیدما اونم بخاطر اینکه غلط تایپی داشتی!! سوالمو پس میگیرم خوبه؟

من عادت ندارم کنکاش کنم

دیگه بیشتر ازین ادامه نمیدم هرجور دوست دارید از پیامم برداشت کنید

امیدوارم حال روحیتون روز به روز بهتر شه🌹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
وای منم حالم خیلی بد بود امشب فهمیدیم مامانم سرطان سینه داره اومدم سایت شاید از ذهنم بره خوابم ببره ...

عزیز دلم🥺انشاا... ک ب زودی زود سلامتیشونو ب دست بیارن.یکی از اقوام ما هم سرطان سینه داشت درمان شد🌱انشاا... ک سالیان سال سایه مامانتون بالای سرتون باشه💚

خدا ب دل اسی هم صبر بده و روح مادرش شاد باشه انشاا...

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
ممنون عزیزم😔😔😔  بخدا اینایی که گفتم ۱ دهم زجرهایی که گشیده طفلی من هنوز هنوز هرروز براش گری ...

قربونت عزیزم ممنون

انشالله روح همه گذشتگان شاد🙏⚘

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔