2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست

خدارحمتشون کنه جایگاهشون بهشت 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب اول قبرشه  اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...

چقدر پر کنایه حرف زدی .... تاسف باره

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …

ایشالا روح بزرگوارشون غرق شادی و رحمت خداوند باشه. 

خدا به دلت صبر و آرامش بده. 🌷💖🌷💖

عزیزم سرطان چی مادر داشت؟

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
جایی که هممون بهش تعلق داریم ی جااای بسیار خوب اینو میگم من باب تجربه  طبیعیه این حجم از وابس ...

عزیزم میشه بگی چیکار کردی بابات خوابت اومد منم ۸ ماه بابام از دست دادم چیکار کنم بیاد به خوابم ؟؟دلم براش تنگ شده😭

همیشه میگم خدا نصیب دشمن آدم هم نکنه  من دوسال و نیم مادرم درگیر این مریضی بود  ۵بار رفت ...

چقدر با پستت گریه کردم دختر.پدر من حدود ۱ ساله درگیره ،فقط خدا می‌دونه که دلم چقدر براش میسوزه.همه اش میگه بچه ها کاش شیمی درمانی نکنم،ولی مگه آدم می‌تونه از عزیزش دست بکشه آخه.

عزیزم میشه بگی چیکار کردی بابات خوابت اومد منم ۸ ماه بابام از دست دادم چیکار کنم بیاد به خوابم ؟؟دلم ...

روحشون شاد باشه 

والا کار خاصی نکردم 

ولی خیلی خوابشو میدیدم روحش معذب بود و ازم میخواست انقد بی تابی نکنم

من حتی همه جا میدیدمش نفس هاشو میشنیدم بهم میگفتن روحت سبک شده شبها از ترس تو بغل بقیه میخوابیدم با چراغ روشن 

خلاصه که هم خودم اذیت بودم هم پدرم واقعا آویزوونش شده بودم نمیذاشتم بره

شاکی بودم از رفتنش 

چون تو دوران بدی از زندگیم بود همش میگفتم چرا الان رفتی

من کامل نیستم اما وفادارم  

عزیز دلم بهت تسلیت میگم. منم یکساله که مادرم رو از دست دادم و دقیقا یادمه همون شب اول وضعیت شما رو داشتم و اومدم نی نی سایت تاپیک گذاشتم. 

سعی کن تنها نباشی. خوب کاری کردی اومدی اینجا. براش نماز. والدین بخون. قرآن بخون. واقعا آرومت می کنه. پیاده روی کن اینم خوبه. می دونم فعلا جون راه رفتن نداری و احتمالا اشتها و خوابتو از دست دادی.

تا چهل روز اینجوریه بعدش اوکی تر میشی. و بعد یکسال به حالت کاملا نرمال برمی گردی. فقط سعی کن تنها نباشی و همه اش خودتو مشغول کن. باشه قربونت برم؟