2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روحشون شاد چطور شد ب فاصله دو روز؟

ممنون واکسن زدن گفتن کروناگرفتن بابام ایست قلبی کرد مامانم ایست تنفسی روزی که بابام دفع کردن مامانم توی بیمارستان حالش بدمیشه بهش دستگاه وصل میکنن ومتاسفانه فرداش فوت میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
خیلی سخت چقد بهم وابسته بودن مثل تو فیلماس

خدانشون کسی نده ماداغونیم بابام همیشه میگفت برم مامانتونم باخودم میبرم 😭😭😭

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 

خدارحمت کنه مادرتونومنم براشون قرآن میخونم که انشاالله هدیه به روحشون باشه وازخداوندمهربان برای شماصبرمیطلبم چون منم مادرموپارسال ازدست دادم درکتون میکنم خیلی سخته .

عزیز دلم🥺انشاا... ک ب زودی زود سلامتیشونو ب دست بیارن.یکی از اقوام ما هم سرطان سینه داشت درمان شد🌱 ...

ان شاءالله عزیزم ممنونم از دعای خوبت.تنت سلامت باشه الهی دلت شاد باشه.الهی که خدا به اسی و خانوادش صبر بده و مادرشو خدا رحمت کنه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
سه ماه بود بیمار شده بود ای خداااااااا  من فقط یه فاتحه خواستم برای مامان قشنگم چرا حرفای نی ...

روحش شاد دقیقا  مثل مامان من    یاد  خودم افتادم خدا بهت صبر بده،  مامان منم ۵۱ سالش بود  ۳ ماه بود همین درد رو گرفت  و فوت کرد 

۲۳ شهریور روزتولدش  متوجه بیماری شدیم  ۲۳ آذر  روز اربعین فوت کرد  سال ۹۳

سلام دوست عزیزم میشه بگین شما چه نوعی از سرطان رو داشتین و چطور شکستش دادین برنامه غذایی و ورزش داشت ...

سلام عزیزم

سرطان سینه داشتم و متاستاز استخوان

هم جراحی هم شیمی درمانی و چکاب ماهانه رو خیلیییی جدی گرفتم

و چون قبلا سابقه داشتم بیشتر تجربه داشتم که چجوری باید برخورد کنم

درواقع خود سرطانم رو خیلی زود متوجه شدم

برنامه غذایی دارم که پزشکم درنظر گرفته و ورزشم درحدی که سنگین نباشه هست چون ورزش سنگین اذیتم میکنه

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

سلام عزیزم سرطان سینه داشتم و متاستاز استخوان هم جراحی هم شیمی درمانی و چکاب ماهانه رو خیلیییی جدی ...

من اصلا مراقبت نمیکنم از خودم و همه چیز میخورم میشه برنامه غذاییتو بگی به من یا حداقل دعوت دوستی بدم قبول کنی کمکم کنی انشالله خدا خیرت بده