2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
چه عمه ی خوبی

کاش من بجاش میرفتم ، واای بچم 

موهای داداشم سفید شد

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا باورم نمیشه چجوری تاپیک زدم  با چه حالی تنها نبودم خیلیا کنارم بودن ولی من دنبال این ب ...

فاتحه خوندم ، داغ فراموش نمیشه ،غم هم از رو دل ادم نمیره ، ولی تو صبور باش تسلیت گلم 🌹

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
اصلا باورم نمیشه چجوری تاپیک زدم  با چه حالی تنها نبودم خیلیا کنارم بودن ولی من دنبال این ب ...

خداروشکر .درکت میکنم خودمم چندماه پیش یه عزیزازدست دادم وواسه اینکه بتونم اطرافیانموآروم کنم مجبوربودم بیام اینجاوباکاربرادردودل کنم 

واسه مادرت فاتحه وصلوات فرستادم .

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عزیزم خدابیامرزدشون چه سرطانی داشتند

سرطان بدخیم معده 

که بعد زد روده و کبد و صفرا رو هم درگیر کرد 

آخر سرهم پخش شد توی کل بدن 

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
منو شما شبیه همیم منم برادر چندین سال ازم کوچکتره.جونم به مامانم بنده

دقیقا‌.خدا حفظشون کنه.😘😘

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
لعنت به سرطان.متاستازبه استخون خیلی سخت میشه.مادرتون واکسن زده بود؟کرونا چی گرفته بود؟

نه عزیزم. تا کرونا اومد مادر من فوت کردن اصلا متوجه اومدن کرونا نشدن 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
مامان منم بر اثر سرطان ریه فوت کردن خیلی بده ،خیلی سخته  خدا نصیب هیچکس نکنه مامانم جوون بود ...

خدا رحمتشون کنه. لعنت به سرطان. لعنت بمیرم برای مادرامون سرطان ریه خیلی بده 😭😭😭

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

خداوند رحمتشون کنه 

اخخخ داغ دلم تازه شد 

منم مادر جوانو خوشگلو مهربونمو همه چی تماممو دوسالو نیم پیش بر اثر سرطان از دست دادم 

خداوند مادر عزیزتونو رحمت کنه براشون فاتحه خوندم شرایط نماز ندارم وگرنه حتما نماز میخوندم عزیزم 

خداوند به دل تو به دل من و به دل تمام فرزندان بی مادر که از مهر مادری محرومن صبر بده 

نگران نباش مطمن باش تو دنیای دیگه حسابی برامون مادری میکنن 

قربون حکمتتون خدای مهربان