2777
2789
بغل نمیکنم

چرا

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

نی نی سایتو که نمیشه بغل کرد

نی نی واقعی هم بغل کردم و خاطره ای واسم نساختن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر شوهرم بچه ۴۰ روزش بغلش بوده و چادر هم سرش بوده تو بهداشت باشوهرش یکهویی چادرش میخاستم لیز بخوره بیافته از سرش بچه رو که رو دستانش بوده ول می‌کنه شوهرش رو هوا میگیره بچه رو یک عالمه هم دعواش می‌کنه 😐

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
خواهر شوهرم بچه ۴۰ روزش بغلش بوده و چادر هم سرش بوده تو بهداشت باشوهرش یکهویی چادرش میخاستم لیز بخور ...

حالا بزار چادر بیوفته چه واجب اونجا هم همه زن بودن🤦

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
خیلی کوچیکن 😐😂 مسئولیتشو نمیتونم قبول کنم حس میکنم هرلحظه میوفته

🤣🤣🤣همیشه که کوچیک نمیمونن 

سری قبل دوستم بچشو داد دستم گریه کرد گفتم بیا بیا خودت بگیر 😂من نمیخوام اونم داشت میخندید میگفت اینو نیگا من میگم اینو نگه دار من یکم راحت شم اینم گریه نکرده میاره میده دست من 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

من اولین باری ک نی نی رو بغل کردم نی نی ۱۰ روزش بود 

نی نی دوستم بود خیلی ناز و خوشگل بود🥺

وقتی دوستم نی نی رو داد بغلم ، دستام می‌لرزید 🥺🥲

وقتی نی نی رو بغل کردم اصلا وزنی احساس نکردم 

فقط نگاش میکردم چشام پر اشک شده بود همینطوری ده دقیقه گذشت و من همچنان با چشای اشکی نگاش میکردم نگای اون دستای ناز و کوچولوش اون صورتش و چشای بسته اش( خواب بود ) انقدز نگاش کردم بیچاره بیدار شد😁

وای فداش شم بچه ی ارومی بود اصلا گیه نکرد 🙂

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

نی نی سایتو که نمیشه بغل کرد نی نی واقعی هم بغل کردم و خاطره ای واسم نساختن

وقعا؟؟ من خیلی نی نی دوست دارم🥲

خیلی کوچیکن 😐😂 مسئولیتشو نمیتونم قبول کنم حس میکنم هرلحظه میوفته

وای دقیقا من ک وقتی بغلش کردم دستام میلرزید فقط نگاش میکردم 😁

وقعا؟؟ من خیلی نی نی دوست دارم🥲

منم دوست دارم مخصوصا بوشون😍

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

خواهر شوهرم بچه ۴۰ روزش بغلش بوده و چادر هم سرش بوده تو بهداشت باشوهرش یکهویی چادرش میخاستم لیز بخور ...

چی ؟ 

یا خدا رحم کرد بهشون🥺