2777
2789
عنوان

اعصابم ریخته بهم

117 بازدید | 9 پست

چنوقت پیش ی سگی ک لیاقت نداره مامانبزرگ صداش کنم هرچی دلش خواست ب ما گفت 

شما غریبه اید ؛ دیگه نیاید خونه ما ؛ اشک منو تو محرم دراورد با حرفاش همش فرق میزارن یکیو با پسوند خانم صدا میکنن و با اسفند میپرن جلو در و مرغ و خورشت میپزن وقتی میره خونشون ولی ما همیشه بادمجون و دریغ از یکم محبت حالا بجا اینکه بابام از ما طرف کشی کنه میره خونش و میشینه سر سفرش غذا میخوره 

هربار ک صداشو میشنوم یا اسمش میاد اعصابم میریزه بهم دلم میخواد بمیره ولی مرگ کسیم نمیخام فقط اینجوری بگم ک ازش متنفرم و اگر زودتر ازش نمیرم خودم کفنش میکنم 

اینقدر حال بهم زن و عوضیه این زن 

نمیدونم با این همه حس تنفر ازش چیکار کنم بابامم ک رومخ تر...

خوب قط رابطه همیشه جواب بوده

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونی بشینی ببینی خدا چه تصمیمی براش میگیره با این اخلاق گوهش بیخودی حرص نخور 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
به مادربزرگت بی احترامی میکنی بی احترامی هم می بینی دوباره تاپیکت رو بخون....ببین چی نوشتی

بی احترامی؟ ما تاحالا پا جلوشون دراز نکردیم اونوقت پسرعموم با کتاب میزنه تو سرش ولی چون پسره واسش عزیزه! مگه جای من بودی این همه احترام بزاری و بی احترامی ببینی ک اینجوری قضاوت میکنی؟ همیشه جواب احترام احترام نیست 

به مادربزرگت بی احترامی میکنی بی احترامی هم می بینی دوباره تاپیکت رو بخون....ببین چی نوشتی

شاید اون بهشون بی احترامی کرده که داره بهش توهین میکنه

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

عزیزم دلم درکت میکنم. من خودم شدیدا یه مدته حالم خرابه...  مادرم با مامانبزرگمم دعواش میشه بعد مامان من هیچی به مادرش نمیگه.... هرچی که میخواد بگه رو میاد به منو و داداش بزرگم و بابام میگه... انگاری با ما دعوا داره. دلم برای مامانم میسوزه. خیلی مادرش اذیتش کرده. دلم نمیاد دیگه چیزی بهش بگیم... مثلا مادربزرگم دیشب مهمونی رفته خونه برادرش خاله و دایی و بچه هاشونم رفتن... بعد اصلا به مادر من حتی خبر نداده.! کلا وقت خوش گذرونی هیچوقت مامان منو صدا نمیزنن.. بعد مرو پرو صبح زنگ زده بیاید دنبالم میخوام برم خرید.. بعد به مامانم میگم چرا بهش نمیگی همونایی که باهم رفتید مهمونی حالا برید خرید. مامانم میگه ولشون کن... ولشون کن.... خیلی هم هوای مامانشو داره. با اینکه خیلی اذیتش کردن. مثل تو استارتر همیشه بین ما فرق گذاشته مادربزرگم ... وقتی بهش فکر میکنم هزار برابر حالم خراب میشه.. عزیزم تو هم سعی کن یه کوچولو از این مسائل فاصله بگیری و حال خودتو خوب کنی. من که هرچی تلاش میکنم نمیشه... نمیشه که نمیشه. من دیشب تصمیم گرفتم کاربری بزنم بیام با کاربرا صحبت کنم شاید حالم خوب شه.. امشب ۲ بار تاپیک زدم سوتی هامونو بگیم که حال همه عوض بشه... مخصوصا که من خودم سوتی زیاد دارم... اومدن حالمو گرفتن و رفتن...یه بار یادمه خیلی حالم بد بود مادربزرگم زنگ زد بهش پناه بردم و حرفامو بهش زدم.. بدون هیچ احساس همدردی فقط گفت ناراحت نباش.... دلم برا خودمون میسوزه... این همه تبعیض... 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤