2777
2789

من چند ساله گل زیاد دارم و بهشون رسیدگی میکنم و خودم خاکشونو عوض میکنم قلمه میزنم تکثیر میکنم  اسم خیلی هاشونو بلد ام 

در موردشان مطالعه زیاد داشتم و تجربی هم خیلی چیزا یاد گرفتم 

اگه کسی سوالی داره تا جایی که بلد باشم کمک میکنم  

اگه ام بلد نباشم میگم بلد نیستم 

هر کی دوست داره می‌تونه عکس گلشو بزاره 

هر گلی هم دوست دارید  بگید داشته باشم  منم عکس میدم 

اگه استقبال شد 

به صورت مختصر یه توضیحاتی هم میدم 

کسی هست 

یکی از کاربرا تازه درمورد حسن یوسف سوال داشت

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

من جا ب جا شدم گل پتوس حصیریم سیاه شد ، کل برگاشو کندم و گذاشتم تو آب از اول بزرگ شه بچم🥲

دیگه چیکارش کنم ؟؟

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلسنگ من چرا بیحال و‌کمرنگ شده؟😁

کالیسیام چرا از حالت پر پشتی در اومده؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دیفن باخیا دارم داره زرد میشه رشدش خیلی کم شده

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

شما که به این کار علاقه دارید چرا یکم کارتون رو گسترش نمیدید که بتونید درآمد داشته باشید؟

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

من فیکوس دارم بذام کادو آوردن،سوالم اینه تا کی قراره رشد طولی داشته باشه؟ از گلی که بلند بشه مثل درخت خوشم نمیاد،

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
تو آبش محرک رشد یا ریشه زنی بریز

مرسی عزیزم 

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
یکی از کاربرا تازه درمورد حسن یوسف سوال داشت

حسن یوسف گل قشنگیه 

منم دارم ولی زمستون یکم خرابش کرد 

گل حساسیه 

توی هوای زیاد گرم خراب میشه 

توی هوای سرد هم همینطور

باید نور بهش برسه نور متعادل که حرارت و گرما زیاد نباشه 

اونوقت مخملی و قشنگ 😍 میشه 

این باید متوسط بخوره هر وقت خاکش خشک شد آب بدید 

روی برگهاش آب نپاشید دوست ندارم 

خیلی زود آفت میگیره باید لابه لایه برگهاشو چک کرد اگه ذره های سفید دیدید با گوش پاک کن و الکل پاک کنید