2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از چله حق شناس حاجت محال گرفتم

حاجت دارا بیاین الھی حاجت روا بشید،سہ روز ھست تشکیل شدہ تاپیک چندتا حاجت روایی داشتیم،معجزہ میکنہ این ذکر

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9964226&slug=ختم-ذکر-اللہ-الصمد&postId=265750109

پس چرا من یه دور کامل ۴۰ روز خوندم حاجت نگرفتم و الانم بار دوجو شروع کردم امروز روز ۱۲ ام بود هنوز هیچی نشده😔شرایطشم همه چی رعایت میکنم نمازامم یکیشم قضا نشده

حاجتمم در اون حد محال نیس..‌برا خدا کاری نداره این چیزی که میخوام

💏"You & me 💕make a wonderful "We

سوره حشر

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

خودتون خوندید؟

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
نه متاسفانه خودم نمیتونستم

ببخشید چقدر هزینه دادید؟

حاجتت خیلی محال بود

؟

واینکه ایا خواب هم دیدی؟

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
ببخشید چقدر هزینه دادید؟ حاجتت خیلی محال بود ؟ واینکه ایا خواب هم دیدی؟

اره وسطای چله بود یبار خواب دیدم یه مرد اومد تویه سینی ۲تالیوان شربت به منو همسرم داد حاجتم خیلی محال بود اره حدود۴سال پیش من این ختم رو گفتم که برام خوندن ۱۰۰تومن دادم خودم یعنی خودم بهش دادم اونم چیزی نگفت که کمه یا زیاده دیگه نمیدونم واقعا رنج قیمت بود این یا من کم دادم یا زیاد 

اره وسطای چله بود یبار خواب دیدم یه مرد اومد تویه سینی ۲تالیوان شربت به منو همسرم داد حاجتم خیلی محا ...

ممن نم از اینکه وقت گذاشتید وجواب دادید