2777
2789
عنوان

دعا نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چه مشکلی مراجعه کردید؟

( محقق در زمینه فیزیک و متافیزیک و انرژی )غیر از استارتر امکان پاسخگویی به سوال شما کم هست لطفا ریپلای نکنید.من کار خوب و درست خودمو انجام میدم ، شما رو خوشحال کرد ، بسیار خوشحال میشم ، شما رو ناراحت کرد ، بسیار، بسیار، بسیار متاسفم . اما کماکان کار خوب و درست خودمو انجام میدم . من نیامدم به این دنیا تا دیگران رو راضی و خوشحال نگه دارم . 

دیگه نرووو تا جلسه ششم رسما بهت تجاوز میکنه شکایتش کن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM
😐😐😐تا وقتی خدا رو داریم چرا دعا نویسی که به اسم ایه دستمالی می کنه.پس چرا جای دیگه رو دست نزده اد ...

نمیدونم چطوری هم خدا رو قبول دارن هم  دعا نویس رو 🤦‍♀️🤦‍♀️

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
برای چه مشکلی مراجعه کردید؟

هیچی بابا یکم زیاد سوال میکنم فکرم درگیر چیزای جزیی میشه بعد خیلیییی سوال میکنم دست خودم نیس حساسیت پیدا کردم بعد هر روز دلم میگیره هر کارم میکنم هر روز همینجوریم 

نمیدونم چطوری هم خدا رو قبول دارن هم  دعا نویس رو 🤦‍♀️🤦‍♀️

🤦🤦🤦 و این طور راضی میشن یکی به اندام خصوصیشون دست بزنه .انگار دوران جاهلیته هنوز.مادرش نباید این بچه رو میبرد اصلا .ی سری چیزا خیلی واضحه.

هیچی بابا یکم زیاد سوال میکنم فکرم درگیر چیزای جزیی میشه بعد خیلیییی سوال میکنم دست خودم نیس حساسیت ...

عزیزم چای اینکارا برو دوتاکلاس وقتتو پرکن ۴تاکتاب خوب بخون.بخدا سنت کمه درگیر نکن خودتو با این چیزها

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.