2777
2789

من میخوام موهامو دکلره کنم از طرفی همین الانم موهام کلی وز شده میخوام صاف بشه یعنی دیگه اختیاری به اتو کشیدن نباش به نظرشما کراتین بهتره یا بوتاکس ؟

عزیزایی که بوتاکس انجام دادن موهاشون صاف شده و موندگاریش چقدره ؟

اگر موهات خیلی خشک باشه کراتین نمیکنن پروتیین تراپی یا بوتاکس میکنن
من خودم بوتاکس انجام دادم واقعا از نتیجش راضیم موهام بسیار آسیب دیده و شکننده بود
رطوبت رو به مو بر میگردونه و انگار حجم میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر موهات خیلی خشک باشه کراتین نمیکنن پروتیین تراپی یا بوتاکس میکنن....

بله موهام خشک شده با پروتئین تراپی و بوتاکس صاف هم میشه ؟ شما تهرانین پیش کی انجام دادین

بله موهام خشک شده با پروتئین تراپی و بوتاکس صاف هم میشه...

بوتاکس ها معمولا  ۷۰ درصد احیا دارن

موندگاریشون هم بستگی به مراقبتت از موهات جنس موی خود آدم و جنس موادش داره
بله من تهرانم پیش کتایون پاکبین انجام دادم البته کلا برای همه کارام تقریبا پیش ایشون میرم چون همه خدمات رنگ و مش و کوپ و ناخن و .... رو دارن و آموزش هم میدن خودشون من که خیلی راضیم و انصافا موادی که برای کاراشون استفاده میکنن عالی و درجه 1

ایشون سمت غرب هستن محدوده سعادت آباد 

خانم کتایون پاکبین شماره تماسشون 09198080503
اینم پیج اینستاشون میتونی نمونه کاراشونو داخلش ببینی

بوتاکس صاف  نمیشه برای موهایی هست که زیاد مشکل نداره

صافی و احیا برای موهای اسیب دیده هست 

اگر میخوایین لایت کنین اول بگین براتون لایتها رو دربیارن ولی رنگساژ نکنین چون بعد صافی و احیا رنگش تغییر میکنه 

اول دکلره لایت ها بعد صافی و احیا بعد چند روز رنگساژ

تو قیافه خیلی تاثیر میزاره صافی و احیا

و موهاتم بده یکدست بزنن با موزر عالی میشه

اگر موهات خیلی خشک باشه کراتین نمیکنن پروتیین تراپی یا بوتاکس میکنن من خودم بوتاکس انجام دادم واقعا ...

سلام گلم ميشه به منم ادرس بدي برم ؟

يكي هم اينكه چند وقته انجام دادي ريزش و شكستگي مو نداشتي واقعا؟ 

عجب صبري خدا دارد

در مرکز کراتینه مو آنیلا، شماره تماس 09192338719 را برای اطلاعات بیشتر و رزرو وقت از شما دعوت می‌کنیم. آیا موهایتان وز و ناهموار شده‌اند؟ با انتخاب کراتین، می‌توانید به طور دائمی موهای صافی را به دست آورید، بدون نیاز به استفاده از اتو. برای انتخاب بهترین روش بین کراتین و بوتاکس، می‌توانید با ما مشورت کنید. سالن زیبایی آنیلا با تیمی مجرب و تجربه‌ای، خدمات بی‌نظیری را به شما ارائه می‌دهد، تا موهایتان را به زیبایی و درخشندگی بیشتری برساند.