2777
2789
عنوان

هفته ۳۵بارداریم .لک قهوه ای دیدم

144 بازدید | 7 پست

سلام.هفته ۳۵ بارداری هستم امروز دوبار رفتم دستشویی لک قهوه ای دیدم که غلیظ و کشدار نبود.هیچ علائم دیگه ای هم ندارم.تکونای بچه هم خوبه.کسی بوده که این شرایطرو داشته باشه؟چون امروز جمعه س نمیتونم برم پیش دکترم.به همراهشم زنگ زدم جواب نداد.بیمارستان هم میترسم برم معاینه م نکنن بدتر نشم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۲
1
100%
۲
0
0%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آشنامون مثل شما اول ۳۵ هفته لک قهوه ای دید دو سه ساعت بعد سزارین شد چون بریچ بود.بهتره بری بیمارستان معاینه ی معمولی میکنن.تا قبل ۳۹. ۴۰ هفته حق معاینه ی تحریکی ندارن.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نمیدونم من شنیدم لک قهوه ای نشونه شروع زایمان یکی دو روز دیگه میزایی  بنظرم برو خیلی زود  ...

لباس زیرم پرنمیشه.فقط وقتی رفتم دستشویی اونجوری بود....به نطرتون اگه ادامه داشته باشه خطر داره یا با دوبارم خطر ناکه؟

لباس زیرم پرنمیشه.فقط وقتی رفتم دستشویی اونجوری بود....به نطرتون اگه ادامه داشته باشه خطر داره یا با ...

بنظرم ریسک نکن 

بچت نره تو دستگاه احتمالش هست که نشونه زایمانت باشه 

نمیشه بگی نیست ممکنه باشه پس بهتره احتیاط کنی بری