2777
2789
عنوان

دارم کم میارم به والله قسم

111 بازدید | 5 پست

تاپیکا قبلمو ببینید میفهمید

من و همسرم دیکه کلا فاصله گرفتیم اصلا انگار وجود نداریم  من فقط به خاطر پسزم و تو راهی دارم تحملش میکنم خونوادم کاملا حمایتم میکنن ا الانم همه چی میخرن برام ولی نمیدونن زندگیم چه گند شده 

به نظرتون چه کنم؟؟؟طلاق بگیرم یا فک کنم شوهری ندارم.روزی  چند ساعتی که خونس تحملش کنم؟؟؟

اینقدر سرد شده گه انگار یه غریبی کنارم حس نمیکنه ۳۵هفتمه نیاز به محبت دارم اینقدر گریه کردم داغونم

زمین گرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سخته  آن شالله با اومدن کوچولو تون بهتر میشه شوهرت

تایپکامو ببین فک میکنه من مقصرم خداشاهده ۷ساله یه فرون پول ازش نگرفتم همش از مادرم پول گرفتم با نداریش کاملا ساختم هر چی  میخاستم  خونه مادرم بود زنش شدم طلاها مجردیم فروختم براش و…

زمین گرده 
تایپکامو ببین فک میکنه من مقصرم خداشاهده ۷ساله یه فرون پول ازش نگرفتم همش از مادرم پول گرفتم با ندار ...

عزیزم 

من می‌دونم حق باشماس 

مردا تو بارداری خانوماشون یه کم بهم میریزن 

دلالیل مختلفی داره 

نمی‌دونم چی بگم 

امیدوارم درست بشه سوره مزمل رو زیاد بخون ذکر یا ودود هم خیلی خوبه 

موفق باشی

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی