2777
2789
عنوان

قطع ناگهانی قرص سرترالین 100

4662 بازدید | 14 پست

بچه ها من حالم اصلا خوب نیس 

من قبلاً قرص سرترالین 50میخوردم دکترم کرد 100چند وقت دوهفته خوردم بعد قرار شد دکترم و عوض کنم دیگه نخوردم تقریبا یک هفته ای نخوردم خیلی سرگیجه دارم دائم میارم بالا حالت تهوع دارم کلا اعصابم خورده همه چی رو فراموش میکنم وقتی می‌خوابم و پامیشم کلا اتفاقات قبلو فراموش کردم ، کلا نابودن توروخدا اگه اطلاع دارین قطع ناگهانی سرترالین بگین چی میشه چیکار کنم😢😵‍💫🤕 سرگیجه شدییید الان جوری هستم که لیوان از دستم افتاد حواس پرتی شدم 

حالا نمی‌دونم دلیلش این قرصه ای یا یه مشکل دیگه آیی دارم🤦🏻‍♀️😥

نباید ناگهانی قطعش کنی 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه الان بخورم بعد یک هفته مشکلی نیس آخه شنبه نوبت دکتر دارم دکتر جدیده

نمیدونم ولی من اول دوزش رو پنجاه کرد بعد ۲۵ حالا هم همون ۲۵ رو یک شب در میون میخورم 

الان فک کنم بخوری بازم تپش قلب رو داشته باشی تا بدنت باز عادت کنه

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

قطع کردن ناگهانی قرصهای خواب آور یا ارام بخش هم ضررداره هم خطرناکه،بهتره ازدکترقبلی یا مشاوره پزشکی انلاین بپرسید چطور میتونیدمصرفش رو کم وقطع کنید

معمولا قرصهای خواب آور یا اعصاب رو اول دوز کمتر میدن بعد یک هفته تا ده روز میگن یک روز درمیون بخوری...بعد یک هفته دوروز درمیون تا به تدریج کم بشه و بعدش قطع بشه....شاید یکی دوماه طول بکشه

بایداز دکترتون بپرسیدوسرخودقطع نکنید

خدایا بی نهایت شکرت

خودتو ببند به دوغ!

دوغ فراااوان بخور تا شنبه که میری پیش دکترت.

اثرش مث اثر قرصه بدنتو گول میزنه. تهوعتم کم میکنه.

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود