2777
2789

بااین ک تاپیک قبلم روکسی جواب نداد ولی نیاز دارم دردودل کنم

خیلی طولانیه من خلاصه میکنم

مامانم زن دوم بابام هست و بیشتراز۳۰سال با بابام اختلاف سنی دارن

بابام۶تابچه داره از زن اولش

این ک چقدر اذیت شدم من تورفتارای زن اولش و بچه هاش بماند...

حدود۱۰ساله ک میدونم با یه مرد دیگه درارتباطه و دل میدن قلوه میگیرن

چندوقت پیش پیامهاش با یه مرد دیگه غیر اونم دیدم که پرسیده بود تا کی خونه دخترتی و این حرفا ولی چیز بیشتری نبود پیامهاش رو پاک کرده بود

به نظرتون چ رفتاری باید داشته باشم با مامانم

خیلی ازش دلگیرررم وقتی مجرد بودم و فهمید دوست پسر دارم تاحدمرگ کتکم زد و هنوز هم بااین که بچه دار شدم سرکوفتهاش ادامه داره بااین که من اگه با کسی هم دوست شده بودم به قصد ازدواجم بود و حتی خود پسره ب مامانم هم اینو گفت که هروقت اجازشو بدین میایم خواستگاریش....

اینم بگم که مادرم۴۰سالشه تقریبا

دوتاخواهر کوچیکترهم دارم دلم برای اونا میسوزه چون من خودم وقتی فهمیدم مادرم چجور ادمیه واقعا اتیش گرفتم

قبل نظرات شما اینو بگم که یه پسردوماهه دارم که الان خوابه ولی گاهی یهو شروع به بیقراری میکنه پس قبل این که منو متهم کنین یاحرفی بزنین اگه دیر جواب دادم سوال کسی رو این مساله رو هم درنظر بگیرین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل مامان من 

وقتی فهمید من دوست پسر دارم کتک خوردم ازش 

موهامو کشید 

آبرومو پیش پسرع برد

ولی الان خودش 48 سالشه 3 تا دوسپسرع ک یکیش پسرعموش رو دارع حتی بیرونم رفتن 

با بابام یکسرع دعوا

.

به نظرم ذهنتون رو درگیر نکنید، کاری از دست شما برنمیاد

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بنظرم باید نشون بده ک چقدر کار زشتی کرده و ببینه ک کمرت از این حجم از حماقت شکسته....بعدا ب خودش میا ...

ایشون خودش به زشتی کارش آگاهه نیازی نیست کسی نشونش بده

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بنظرم باید نشون بده ک چقدر کار زشتی کرده و ببینه ک کمرت از این حجم از حماقت شکسته....بعدا ب خودش میا ...

خب چطوری؟

من واقعا نمیخوام اجی هام ضربه بخورن

مخصوصا وسطی که الان تازه داره وارد نوجونی میشه

بابات اصلا شک نمیکنه؟

چرا یکسرع بش میگه کی یادت میدع 

رفتارای مامانم عوض شدع بود نبود من مهم نیست 

قبلا آرایش نمیکرد الان میکنع 

خیلی بدععع زندگی باهاش بزور زندگی میکنم باهاش 

یک ساعت ک میرع بیرون احساس آرامش دارم یکمم عقده ایع

.
تا وقتی ی نفر رسوا نشه یا اشک بچشو نبینه نمیفهمه چیکار کرده

من گریه کردم خواهش کردم

حتی بااین که طرفمو دوست داشتم تومجردیم بهش گفتم تو اونو ول کن من قید اینو میزنم...

ولی کو گوش شنوا😭