2777
2789
عنوان

ضامن نشدم حس بدی دارم

236 بازدید | 33 پست

الان عمه ام بهم زنگ‌زد که ضمانت پسر عمه ام رو بکنم گفتم من ضامن نمیشم. 

حس بدی دارم که گره از کارشون باز نکردم ولی میدونم اگر الان ضمانت کنم دیگه هرکی میخواد وام بگیره رو میندازه به من چون فقط من کارمندم تو فامیل. بعدشم کلا از این پسر عمه ام خوشم نمیاد. دلم واسه عمه ام سوخت.

کار بدی کردم؟یک چیزی بگین از حال بدم دربیام. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دلت نسوزه

وقتی قسطاشو نداد و تو از حقوقت کسر شد عمت میاد بگه خرت به چند من؟ نه

ولی وقت کمک خواستن همه کمک میخوان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

کارت کاملا کاملا درست بوده

خودتو تو دردسر بیخود مینداختی

برند از جایی دیگه صامت پیدا کنند

هیچ وقت ضامن فامیل نشو فقط دردسره

غریبه هم بود خودت ازش ضمامت جدا بگیر، شوخی نیست

مستقیم گفتم. بهونه ای نداشتم. ضمن اینکه داشتیم راحع به چیز دیگه حرف میزذیم یهو اینو گفت غافلگیر شدم.

بزار ناراحت بشن پدر شوهرم ضامن یه نفر شده رود اندازه یه اپارتمان نقلی پول داد بجای اون 

اصلا دلت نسوزهوقتی قسطاشو نداد و تو از حقوقت کسر شد عمت میاد بگه خرت به چند من؟ نهولی وقت کمک خواستن ...

من خودم کارمند بانکم یک چیزایی دیدم که ضامنا چقدر درگیر شدن بیشتر چشمم ترسیده. پدر اومده کل موحودیش واسه وام پسرش مسدود شده پسره هم نمیده. ولی ته قلبم ناراحتم. 

برو ضامن شو 4 بار که از حقوقت برداشت کردن دیگه پشیمون نمیشب

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)