2777
2789

مهددوزبانه خوب میشناسین تو شیراز بهم معرفی کنید واسه دخترچهارساله ام میخام البته خودم رشته ام زبان انگلیسی هست تدریسم کردم ولی دخترم توخونه کنارخودم اصلا توجه نمیکنه به اموزشام وهمش درمیره اززیر اموزش کسی تجربه مهددوبانه داره معرفی کنه

مگه مهد دو زبانه هم هست😑

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
مگه مهد دو زبانه هم هست😑

بله

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه مهد دو زبانه هم هست😑

مهد سه زبانه و هم هست

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
مگه مهد دو زبانه هم هست😑

آره پسر من‌میرفت اون زمان حتی ۳زبانه هم داریم

البته ما تهران هستیم مهدکودک ستارگان و بعدشم جیکو میرفت با شیراز آشنایی ندارم

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
آره پسر من‌میرفت اون زمان حتی ۳زبانه هم داریم  البته ما تهران هستیم مهدکودک ستارگان و بعدشم جی ...

هممم 

اونوقت سه زبان رو یاد میگیره بچه؟

•من یه قوی سیاه رنگم که از ترس گوشه گیر شدن،از شب به روز فرار میکنه زیر طلوع آفتاب می ایسته و مشغول خود نمایی میشه... اما همین که آفتاب ذره ای بالاتر میاد،از ترس نمایان شدنش،دوباره به دریاچه ای پناه میبره که توی تاریکی ها ساخته شده~🫂💔
هممم  اونوقت سه زبان رو یاد میگیره بچه؟

آره فارسی انگلیسی یه زبان هم‌مثلا فرانسه یا آلمانی و.. یاد میگیرن

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
هممم  اونوقت سه زبان رو یاد میگیره بچه؟

آره عزیزم کودکان زیر پنج سال قدرت پردازش بالایی دارند تا چندین زبان رو‌براحتی یادمیگیرن اگر ازکودکی همراه با زبان‌ماپرب بطور مرتب واصولی اموزش ببینند 

سلام میشه لطفا بهم درمورد ساکشن غبغب راهنمایی کنی 

عزیزم من ۲۰ سالمه غبغب دارم زیادم نیس ولی خب همینم رو‌مخمه خاستم ببینم شما راضی بودی و کجا انجام دادی و ابنکه غبغب ب مرور برمیگرده یا دیگه برنمیگرده 

سلام میشه لطفا بهم درمورد ساکشن غبغب راهنمایی کنی  عزیزم من ۲۰ سالمه غبغب دارم زیادم نیس ولی خ ...

سلام عزیزم اره پارسال شیراز 

کلینیک دنا دکترخلوتی نتیجه عالی شده برنمیگرده اگر چاق نشین