2777
2789
عنوان

بلاخره تصمیم گرفتم ناخنامو ژلیش کنم+📸💜💅🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 5909 بازدید | 112 پست
دختر خواهرمنم هرچی میخوام بگیرم براش میگه ابی باشه  

دختر منم علاقه عجیبی به آبی داره 

من از لاک آبی اینقدر بدم میااااااد   

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
من همیشه مانیکورمیکنم فقط دفعه قبل ژلیش کردم شاین دارهم بودلاکش خیلی خوب بودهمه فک میکردن کاشته چون ...

مانیکور هم خوبه؛۳لایه لاک بزنید مثل ژلیش میشه یا اگه دوستش داشتین میتونید لنز ناخن بذارید

نمازاتون هم قبول باشه عزیزم🤍

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کاشت روی ناخن ماده میذارن ولی ژلیش همون ناخن خودتونه فقط سوهان میکشن که مرتب بشه و لاکژل میزنن

خودت باید بزلری ناخونات بلند شه بری؟

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
👌مبارکه

ممنون گلم❤

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چه قیمتی مبارکه 

مرسی عزیزم🌸

هزینه اش ۱۲۰تومن شد

[QUOTE=266379690]  دختر منم علاقه عجیبی به آبی داره  من از لاک آبی اینقدر بدم میااااااد    [/QUOT  من که عادت کردم بدم نمیاد چون هر چیزی که براش ابی میخری خیلی ذوق میکنه ناخواسته منم خوشم امده  از ابی 

مبارکه من مدام کاشت فورمر انجام دادم ناخنم نازک شدن اینسری ژلیش

ممنون گلم🌼

اگه ناخنای خودتون نمیشکنه ژلیش عالیه