2777
2789

الان از بیرون اومدم دم خونمون گربه داریم بچه داره منو دید میو میو کرد 

چی میخوره گربه ببرم براش 

گردن بال مرغ ندارم ببرم همیشه میبرم 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

من یه گربه تو حیاطمه انقد دادمش خورده خیلی باحال شده مث خرسی شده 

قبلا نون هم میخورد الان یکم پررو شده فقط گوشت و مرغ میخاد 

ولی خیلی باحاله میاد پشت پنجره وامیسته نگا می‌کنه 

با وجود چارسال اگر نزدیکم بشه میترسم چون میخاد لیس بزنه منو

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تن ماهی. دل مرغ، هویج و سیب زمینی و گوشت پخته شده

ممنون  سیب زمینی آبپز کنم میخوره ؟

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

من یه گربه تو حیاطمه انقد دادمش خورده خیلی باحال شده مث خرسی شده  قبلا نون هم میخورد الان یکم ...

منم داشتم خونه مامان بزرگم اسمش پشمک بود 

همه چی بهش میدادم کالباس سوسیس مرغ شیر ماست 

خیلییییی مهربون بود من میترسم اما بهشون غذا میدم 

ممنون  سیب زمینی آبپز کنم میخوره ؟

ما همسایه ای داریم که برای گربه های همیشه غذا درست می کنه. اغلب ترکیب سیب زمینی، هویج، گوشت یا مرغ آب پز دیدم که آماده می کنه. به اندازه حبه قند خرد می کنه و می پزه