اکورپکور مدیر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7711 عنوان ۳ تا ساندویج خوردم | مشاهده متن کامل بحث + 2936 بازدید | 142 پست من اضافه وزن دارم امروز یه برنامه ورزشی دانلود کردم و ورزش کردم بدنم خیلی خالی کرد ضعف کردم به پاس شروع ورزش برای لاغری سه تا ساندویج مرغ بخودم جایزه دادم🥴عین گاو خوردم عین سگ پشیمونم😭چی بخورم اشتهام کم بشه؟؟؟؟ یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون 1401/10/08 | 14:01 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7711 سلام عزیزم نون باگت از این بزرگا منظورته؟؟ متوسط بود ولی تا خرخره پرکردم از مخلفات😓 یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7711 نگا ی دارو گیاهی هست من ی زمانی مبخوردم خیلی خوب بود جلو اشتهام میگرف بو زیره و بذ ... مرسی عزیزم یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
نوربانووووو عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13030 ۶۹ کیلوام قبلا اینجوری نبودم نمیدونم چرا اشتهام زیاد شده بچه هام میگن مامان تور ... وای فقط بچه هات عزیز من ۸۵ هستم منم میخورم
haniii_ss عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 8920 دوست من ۴۵ کیلو لاغره روزی یه ساندویچ بزرگ میخوره 😂 دوستت ی ژنه برترهه
شیطونبلا1380 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 1175 وای الان روز چندمی؟نتیجه هم دیدی؟بعدش دوباره غدا بخوری اضاف نمیکنی اصلا و ابدا توصیه نمیکنم به کسی اما توی ۷ روز ۶ کیلو کم کردم نری بگیریاااا باید حرفه ای شروع کنی وگرنه کچل میشی 👌زمان شخص وفادارو نشون میده نه ادعا👌🤙
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7711 منم تازه شروع کردم قبلا ریزه خواری زیاد بود الان کلا حذف برنج درحد ۵قاشق.نون دو کف دست.بعد یه هفته ا ... ممنون از راهنماییت عزیزم😘 یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
sedna۲۳ عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 4552 دوستت ی ژنه برترهه واقعا👌😂ده برابر من میخوره یه ذره هم چاق نمیشه
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7711 😐😐😐چن کیلویی؟؟؟ والا من با80کیلو وزن این همه نمیتونم بخورم عجیب بودبرام ۶۹ کیلو منم هیچوقت اینقدر نخورده بودم یه ساعت ورزش کردم چنان گشنم شده بود😓نگا به سفره کردم گفتم خداروشکر بچه هامو نخوردم😭😓 یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
نوربانووووو عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13030 اصلا و ابدا توصیه نمیکنم به کسی اما توی ۷ روز ۶ کیلو کم کردم نری بگیریاااا باید حرفه ای شروع کنی وگر ... ممنون عزیز،نه من ننیتونم اینجوری بگیرم باید پیاده روی کنم اختیار شکمم را ندارم
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7711 لنتی ۳تاااااا؟😐😑 😭 یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7711 این جایزه رو وقتی ده کیلو کم کردی باید به خودت میدادی نه اول کاری که یکیلو دیگه ام بره روت &n ... 😩😩😩 یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون
ش_ب_ن_م عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 10035 نوش جونت عزیزدلمخودت رو فوحش نده عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !
زردچوبه۲ عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 3423 منم امروز ساندویچ مرغ خوردم ولی فقط یه دونه اماده خریدی یا خودت درستیدی کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa
اکورپکور مدیر استارتر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 7711 یکی مثه شما خوش خوراک یکی هم مثه منه خر که بهترین غذا هم جلوم باشه اخ و پیف میکنم و هیییچ وقت خدا اش ... من قبلا مثل شما بودم بچه دومیه اومد کلا ورق برگشت😩 یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون