2777
2789
عنوان

۳ تا ساندویج خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 142 پست
نوش جان   چندکیلویی منم ماشالله خوش خوراک وشکمو هستم

۶۹ کیلوام 

قبلا اینجوری نبودم 

نمیدونم چرا اشتهام زیاد شده 

بچه هام میگن مامان توروخدا بزار حداقل سفره برامون بمونه غذارو که همشو خودت خوردی😭

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید خودتو‌ شکنجه کنی، همون ۳ تا ساندویچ مرغ رو یه جوری درست کن کالریش کمتر بشه. مثلا با نون لواش نازک درست کن، وسط ساندویچ یه عالمع کاهو و کلم بزار، سس مایونز نزن .

بدنت یه موجود زنده هست و طبیعیه که اگه بخوای شکنجه اش کنی مقاومت میکنه .

اولش اومدم بگم چجوری تونستی بعد دیدم نوشتی اولین روز رژیم و ورزشت بوده کلی خندیدم حلال کن

حلال اولسون خواهر🥲

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
۶۹ کیلوام  قبلا اینجوری نبودم  نمیدونم چرا اشتهام زیاد شده  بچه هام میگن مامان تور ...

🤣🤣🤣🤣🤣مامان من ....بابا بیخیال اصلا رژیم نگیر سالم بخور به عنوان کسی کا انواع رژیم و امتحان کرد و آخرش بدون فکر و رژیم کم کرد با سالم خوری بهت میگم

۶۹ کیلوام  قبلا اینجوری نبودم  نمیدونم چرا اشتهام زیاد شده  بچه هام میگن مامان تور ...

اشتهای عصبیه .سعی کن وقتی دلری میخوری به چیزی فک نکنی.با خودتم مدام تکرار کن سیری.بشقاب کوچیک واسه خودت بزار کنار.نون سنگگ فقط بخور

قدت چقدره فکر نکنم خیلی چاق باشی منم همین حدود هستم ی خرده پهلو دارم فقط

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf