2777
2789
عنوان

به نظرتون این مرد منو میخواد؟+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مثه ادمای پولداره تو فیلما ک حرفای مبهم میزنن تا خاص باشن میحرفی 😂رک و پوسکنده بگو چ غلطی کنم

منم یه همچین چیزی تو ذهنم بود ولی نتونستم بگمش🤣🤣🤣

دمت گرم خوب اومدی 

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔
چرا مثه ادمای پولداره تو فیلما ک حرفای مبهم میزنن تا خاص باشن میحرفی 😂رک و پوسکنده بگو چ غلطی کنم

باید خودت بری خودتو کشف کنی برو تو وجودت ببین کجاهات خلا داشته تا این تصمیم گرفتی یه شیرجه بزن تو خودت یکیش اینکه شاید از مردا رنجش داشته باشی 

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

اگر نمیدانید کدام اندیشه ها ، مشکلات شما را آفریده اند از خود بپرسید : چه اندیشه ای در سرم میگذرد که این مشکل را آفریده است ؟

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
منم یه همچین چیزی تو ذهنم بود ولی نتونستم بگمش🤣🤣🤣 دمت گرم خوب اومدی 

لقمه اماده رو یارو میخوره میگه چه بی مزه بود یا شور بود 

اگر نمیدانید کدام اندیشه ها ، مشکلات شما را آفریده اند از خود بپرسید : چه اندیشه ای در سرم میگذرد که ...

بمولا ایسگا کردیمون داری میخندی داداش😂ولی مرسی منم خندیدم 

بابا اندیشه کدومه رفتیم پی وی بخندیم ب خاک رفتیم

والا بخدا من گیر کردم این اقا دیالوگ میگه😂😂😂😂🤣🤣فداتم 😂💓 در ضمن امضات حقه

شما نمیخواهی بپذیری وگرنه گفتار من زیاد اهمیتی نداره

ببخشید اسی اسمشون رو میشه بگید طرف خیلی طرز حرف زدنش و رفتارش اشناس برام 

البته اگه فضولی نباشه فقط قصد کمک دارم 🙏🏻

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍

یاد چند روز پیش افتادم ی کاربر تاپیک زده بود با ی پسر فوق اروپایی فوق پولدار دوست بود بعد با دوستش مجازی دوست شد کلی هم تصورات عالی ازش داشت رفت سر قرار برای اولین بار یارو رو دید خورد تو برجکش . دید این اصلا اونی نبود که بایست میبود.. جالب اینه اونم میگفت همه منو میخوان و چششون به منه 

اینم من میگم معلوم نیست همه چیزایی که از خودش گفته راست باشه که.. 

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

بمولا ایسگا کردیمون داری میخندی داداش😂ولی مرسی منم خندیدم  بابا اندیشه کدومه رفتیم پی وی بخند ...

نکته اش تو همینه که چرا نیاز به ایسگاه کردن پیدا کردی ؟؟؟