2777
2789

خوش به حالتون پولدااااار ها قدر بدونید  هیچ حسرتی به دلتون ندارید خونه ماشین مسافرت تغذيه ی خوب لباس خوب تفریح      نه غم مستاجری نه غم گرونی و تورم   هعی روزگار چی میشد منم پولدار بودم هیچ حسرتی توی دلم نبود خونه میخریدم از مستاجری خسته شدم ماشین میخریدم مسافرت میرفتم  خدایا  بازم  شکرت........... 

انسان چون حس کمال داره،هر  چقدر پول داشته باشه،باز دنبال پول بیشتره

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوضش من قدر سختی هارو می‌دونم وشکر میکنم 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

هعی

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

هر کسی یه مشکلاتی داره 

درسته دغدغه ی این چیزا رو ندارم ولی بچم مریضه،  ذره ذره با دیدنش آب میشم 

لحظات سختی رو دارم میگذرونم 

البته قبل بچمم دوران بی پولیم گذروندم چندین سال 

هر چیزی نبودنش سخته.  بی پولی یه جور غذاب بود الان یه جور عذابه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیزم منم درک میکنم ولی تلاش می‌کنم شدید کار میکنم با شوهرم کمک کردم خونه و ماشین خریدیم هنوزم کار میکنم از دل و جون نه به اجبار . هیچوقت فکر نکردم دارم برای کسی کار میکنم با دل و جون بپبرای کارخونه کار میکنم . و لذت میبرم از تلاش کردن . به نظرم فکر کن ببین چ راه حلی میشه داشت حتی کار خونگی . با ناراحتی چیزی درست نمیشه عزیزم انشالاه خدا همه مون کمک کنه

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
غصه نخور همه توی سختی هستیم شوهر منم دکتره ولی خونه نداریم باورت میشه من برای عروسیم نتونستم حتی ی ...

چرا عزیزم به خاطر اوضاع مالی قبول دارم خونه نمیشه خرید ولی یه سرویس کوچولو از دکتر انتظار می‌ره جسارت نکردم عزیزم فقط سوال پیش اومد

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶