2777
2789

کره

ذرت

تفت بده

کمی نمک و فلفل سیاه

قارچ قبلا تفت دادی مخلوط کن

چند دقیق بمانه

کمی آبلیمو خیلی کم

با پنیر پیتزا آب شد بردار

اگر دوست داشتی روش آویشن بریز

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

کره اب کن توش قارچو تفت بده بعد ذرت بریز بعد پنیر بریز و اویشن و نمک 

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذرتت کنسروه؟قارچو ریز کن بخار پن کن بعد نمک و علفل سیاه بزن پنیر پتیتزا قاطیشون کن هم بزن تا اب شه بعد اگه دلت حواست یکم مایونز بزن با کره

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

ذرت رو بخار پز کن 

قارچ خرد کن و اب پز کن و تو ابش یکم ابلیمو بریز 

بعد که قارچ پخت بریز تو ذرت هم بزن بعد یکی دو قاشق کره بهش بزن با حرارت بالا تفت بده که اب نندازه

بهش ادویه بزن  بعدش سس مایونز و یه قاشق سس خردل بزن( بستگی به حجم ذرتت داره خردل زیاد نزن) سس هزار جزیره هم میتونی بزنی شنیدم خوشمزه میکنه  بعد هم بزن و خاموش کن و همون موقع پنیر پیتزا اضافه کن و هم بزن تا اب بشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ممنون عزیزم

نوش جونت این نکته که میذارم تو نت نوشته بود من همیشه عجله ای درست میکنم کلا پنیر پیتزا نمیزنم چون اب میشه اصلا مشخص نمیشه پنیر داره ولی با این روش فکر کنم خوب بشه

🎈مهم ترین راز کش دار شدن پنیر پیتزا این می باشد که حتما به دمای محیط برسد و یخ زده نباشد و سرد نباشد زودتر بیرون از فریزر قرارا دهید تا یخ کامل باز شود.

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نوش جونت این نکته که میذارم تو نت نوشته بود من همیشه عجله ای درست میکنم کلا پنیر پیتزا نمیزنم چون اب ...

خیلی ممنونم ازتون عزیزم تا اومدم درست کنم برقارفتن😑

خیلی ممنونم ازتون عزیزم تا اومدم درست کنم برقارفتن😑

ای خدا 😑😑🤦🏻‍♀️ پس پنیر و بذار بیرون اب بشه دو ساعت دیگه که برق میاد درست کن 

گازت با برق روشن میشه یا خونه تاریکه که نمیتونی الان درست کنی ؟

ای خدا 😑😑🤦🏻‍♀️ پس پنیر و بذار بیرون اب بشه دو ساعت دیگه که برق میاد درست کن گازت با برق روشن میش ...

پنیرو‌یکم پیش گرفتم یه نبسته

نه برقی نیست کارمون ولی خونه تاریکه

پنیرو‌یکم پیش گرفتم یه نبستهنه برقی نیست کارمون ولی خونه تاریکه

اشکال نداره همونجوری بپز خاطره میشه 😁